RIM Blackberry
Ouder >> 
'FBI tapte Mexicaanse drugsbaas af via BlackBerry-server bij Leaseweb'
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(09-01-2019 13:11)


De FBI heeft in 2011 en 2012 de communicatie van het Sinaloa-drugskartel weten af te luisteren met hulp van het Nederlandse Team High Tech Crime, omdat de BlackBerry-server bij Leaseweb in de buurt van Haarlem stond. Dat claimt de Volkskrant.
THUMB
BlackBerry komt met platform voor digitale autocockpits
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(08-01-2019 11:45)


BlackBerry verstevigt zijn banden met de automotive-industrie door een specifiek op Android gebaseerd QNX-platform te leveren voor volledig digitale cockpits in auto’s. De cockpits moeten het instrumentenpaneel en het infotainment in een enkele digitale oplossing samenvoegen.
THUMB
BlackBerry krijgt certificering van HIMSS Analytics voor werk in gezondheidszorg
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(30-11-2018 14:55)


BlackBerry laat vandaag weten dat het benoemd is tot HIMSS Analytics Certified Consultant. Het bedrijf heeft daarmee certificering van HIMSS Analytics, een wereldwijde IT-consultant in de gezondheidszorg. Dankzij die certificering kan BlackBerry aan zorginstellingen wereldwijd laten zien hen te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van de digitale infrastructuur.
BlackBerry neemt beveiligingsbedrijf Cylance over
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(16-11-2018 17:02)


BlackBerry neemt het Amerikaanse bedrijf Cylance over. Cylance is gespecialiseerd in het gebruik van machine learning en andere technieken voor kunstmatige intelligentie voor toepassingen op het gebied van ict-beveiliging.
BlackBerry en Check Point Software starten samenwerking voor cybersecurity
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(17-09-2018 19:20)


BlackBerry Limited en Check Point Software Technologies zijn een wereldwijde samenwerking gestart. Daarmee willen de bedrijven cybersecurity-risico’s voor hun klanten verminderen.  De twee bedrijven gaan samen de mobiele beveiligingsoplossing SandBlast Mobile van Check Point verkopen, samen met de BlackBerry UEM en BlackBerry Dynamics.
Facebook klaagt BlackBerry aan om gebruik techniek voor spraakberichten
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(05-09-2018 08:55)


Facebook heeft BlackBerry aangeklaagd vanwege een vermeende patentinbreuk. Volgens het sociale netwerk heeft BlackBerry gebruikgemaakt van intellectuele eigendom van Facebook rondom technologie voor spraakberichten.
TCL kondigt BlackBerry Key2 LE-smartphone aan
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(30-08-2018 17:52)


TCL heeft de Light Edition van de in de zomer uitgebrachte BlackBerry Key2 aangekondigd. De smartphone met fysieke toetsen en 4,5"-scherm komt beschikbaar voor een startprijs van 399 euro.
THUMB
Review BlackBerry KEY2: een niche-toestel in een niche
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(13-08-2018 20:00)


Als je de BlackBerry KEY2 aan een 15-jarig laat zien, dan is denkt hij dat je gek geworden bent. Toch is er nog steeds een groep die het fysieke toetsenbord de beste manier van tekst invoeren vindt. De BlackBerry KEY2 is dan zo ongeveer de enige optie die je hebt.
Afbeeldingen en specificaties van BlackBerry Key2 LE komen naar buiten
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(12-08-2018 13:02)


Er zijn afbeeldingen en specificaties opgedoken van de nog onaangekondigde BlackBerry Key2 LE. De lightversie van de al eerder uitgebrachte Key2 heeft een iets ander design en moet vooral minder geld kosten dan zijn voorganger.
THUMB
BlackBerry Evolve en Evolve X officieel: midrange-telefoons zonder fysiek toetsenbord
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(02-08-2018 16:43)


BlackBerry pakt uit met twee nieuwe midrange-toestellen, de Evolve en Evolve X. De ‘X’ is de krachtigste van de twee, gewapend met een Snapdragon 660-chipset, een extra portie RAM en een veelzijdigere camera.
THUMB
Blackberry biedt IoT-devices bescherming tegen hackers
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(08-01-2019 16:38)


Blackberry heeft drie verschillende producten ontworpen om apparaten die op internet zijn aangesloten beter te beschermen tegen hackers. Het gaat om een cryptografische sleutel, software en een beheerservice voor apparaten, die worden gebruikt in fabrieks- of bedrijfsinstellingen.
THUMB
BlackBerry komt met nieuw systeem voor Smart Cities en zelfrijdende auto’s
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(11-12-2018 15:44)


BlackBerry komt met een systeem dat moet helpen de ontwikkeling van Smart Cietis en intelligente infrastructuur te versnellen. Daarvoor lanceert het bedrijf een Security Credential Management System (SCMS). De oplossing is gratis beschikbaar voor autofabrikanten en voor overheidsinstellingen die deelnemen aan pilots voor Smart Cities en verbonden voertuigoplossingen.
THUMB
BlackBerry neemt voor 1,4 miljard dollar securitybedrijf Cylance over
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(19-11-2018 10:13)


BlackBerry laat aan Techzine weten over een akkoord voor de overname van cybersecuritybedrijf Cylance. Hiervoor betaalt het Canadees bedrijf 1,4 miljard dollar, wat omgerekend neerkomt op zo’n 1,2 miljard euro. Voor BlackBerry zijn grootste overname die het ooit gedaan heeft.
THUMB
BlackBerry lanceert kwantumresistente oplossing tegen cyberaanvallen
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(05-10-2018 16:49)


BlackBerry heeft een nieuwe Quantum-Resistant code signing server toegevoegd aan zijn bestaande cryptografie-oplossingen. Daarmee wordt het mogelijk om software digitaal te ondertekenen met behulp van een programma. Als gevolg daarvan is het moeilijk voor een kwantumcomputer om deze te kraken.
THUMB
BlackBerry Spark moet IoT-apparaten aan de rand van het netwerk beschermen
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(13-09-2018 19:13)


BlackBerry heeft de BlackBerry Spark onthuld, een apparaat voor enterprises dat IoT-apparaten aan de rand van het netwerk moet beschermen. Daarbij wordt hyperconnectiviteit gecombineerd met beveiliging en privacy, aldus het bedrijf. Met BlackBerry Spark kunnen bedrijven een hoog beveiligingsniveau inzetten voor hun applicaties, terwijl ze ook gebruikmaken van hyperconnectiviteit via de IoT-apparaten.
THUMB
BlackBerry KEY2 LE officieel: goedkopere versie van de KEY2
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(31-08-2018 15:16)


BlackBerry laat op IFA zijn BlackBerry KEY2 LE-telefoon zien. Het toestel pakt uit met een fysiek toetsenbordje onderaan het scherm. Verder moet het toestel wat aan specificaties inboeten ten opzichte van de duurdere KEY2.
THUMB
BlackBerry rolt updates uit voor eigen apps
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(20-08-2018 17:39)


Wanneer je wel eens een BlackBerry hebt gebruikt dan weet je dat er heel veel eigen apps op staan. Deze apps zijn vooral bedoeld om de gebruiker productiever te maken en de veiligheid van het toestel te waarborgen. Veel van deze apps ontvangen nu een update.
THUMB
'BlackBerry KEY2 LE is de Lite-versie van de KEY2'
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(13-08-2018 15:34)


De BlackBerry KEY2 heeft een flinke stap voorwaarts gemaakt ten opzichte van de KEYone. Er zijn verbeteringen in het toetsenbord en de processor is een stuk sneller. Dat zie je natuurlijk wel terug in de prijs, voor iedereen die wel een BlackBerry KEY2 wil hebben maar tegen een meer bescheiden prijs is er de BlackBerry KEY2 LE.
THUMB
Update BlackBerry Workspaces voegt ransomware-herstelfunctie toe
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(06-08-2018 16:36)


BlackBerry heeft tijdens de Black Hat-conferentie een update voor BlackBerry Workspaces aangekondigd. Het samenwerkingsplatform krijgt er een ransomware-herstelfunctie bij, die organisaties helpt sneller te herstellen van dergelijke aanvallen. Gebruikers van BlackBerry Workspaces kunnen de herstelfunctie direct inzetten zodra hun pc’s en gesynchroniseerde bestanden getroffen zijn door ransomware.
THUMB
BlackBerry Evolve en Evolve X worden morgen aangekondigd
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(01-08-2018 11:45)


Er zijn twee bedrijven die onder de BlackBerry-naam toestellen mogen uitbrengen. Wij kennen vooral het Chinese bedrijf TCL maar in India kennen ze ook Optiemus Infracom. Dit bedrijf zal morgen zijn eerste twee modellen gaan uitbrengen in India.
Dinsdag 19 Februari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]