RIM Blackberry
<< Nieuwer | Ouder >> 
THUMB
BlackBerry KEY2-instructievideo's verschijnen online
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(05-07-2018 19:00)


De BlackBerry KEY2 is de opvolger van de KEYone en is een de toestellen van BlackBerry die gebruikt van het beroemde toetsenbord. Het bedrijf heeft een aantal instructievideo's online gezet voor zijn gebruikers.
Toekomstige smartphones Cat en Land Rover krijgen BlackBerry-apps
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(25-06-2018 10:06)


Toekomstige smartphones van de Britse Bullitt Group, die toestellen uitbrengt onder de merknamen Cat en Land Rover, krijgen apps en diensten van BlackBerry aan boord, zoals de Hub en beveiligingsapp Dtek.
BlackBerry en TCL brengen Key2 uit voor 649 euro
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(07-06-2018 20:09)


BlackBerry heeft de Key2 formeel aangekondigd, nadat eerder al de meeste details naar buiten kwamen. Nog deze maand moet de smartphone wereldwijd beschikbaar komen, met een adviesprijs van 649 euro.
Afbeeldingen en specs BlackBerry Key2 met fysiek toetsenbord komen naar buiten
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(06-06-2018 13:31)


Specs en renders van de BlackBerry Key2 zijn online verschijnen, samen met de mogelijke prijs van de smartphone. Fabrikant TCL houdt donderdag een presentatie om de smartphone met fysiek toetsenbord aan te kondigen.
THUMB
BlackBerry Ghost zal deze zomer op de markt komen
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(28-05-2018 15:32)


Er zullen binnenkort een aantal nieuwe toestellen van BlackBerry op de markt komen. Een daarvan zal de BlackBerry Ghost zijn.
Blackberry kondigt op 7 juni KEY2 aan
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(12-05-2018 11:21)


Blackberry heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 7 juni de KEY2 aankondigt. Het toestel moet de KEYone opvolgen, een Android-smartphone met hardwarematig toetsenbord. Er zijn al enkele specificaties uitgelekt.
THUMB
Renders van mogelijke opvolger BlackBerry KeyOne opgedoken
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(12-04-2018 09:00)


De BlackBerry KeyOne was een opvallende smartphone. Ten eerste omdat het een van de eerste nieuwe BlackBerry's was en omdat het een toetsenbord had. Er zijn nu renders opgedoken van de opvolger van dit toestel.
THUMB
BlackBerry en Jaguar Land Rover bundelen krachten voor auto van de toekomst
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(23-03-2018 18:22)


BlackBerry en Jaguar Land Rover gaan een meerjarige overeenkomst aan om gezamenlijk technologie te ontwikkelen voor de auto van de toekomst. De voorwaarden van de overeenkomst zijn vertrouwelijk. Dit is niet het eerste partnerschap van BlackBerry binnen de autodesign-industrie.
THUMB
BlackBerry en Microsoft beveiligen samen mobiele Office-apps
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(20-03-2018 12:22)


BlackBerry en Microsoft kondigen een samenwerking aan om de gezamenlijke klanten veilig toegang te bieden tot Office-apps. Dit heeft onder meer betrekking op Excel, PowerPoint en Word op iOS- en Android-apparaten. De oplossing die uit de samenwerking voortkomt heet BlackBerry Enterprise Bridge.
BlackBerry World-appwinkel biedt vanaf april geen betaalde apps meer aan
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(28-02-2018 09:46)


BlackBerry heeft aan ontwikkelaars meegedeeld dat betaalde apps vanaf 1 april niet meer aangeboden worden via de BlackBerry World-app. Ontwikkelaars moeten hun app gratis maken, anders wordt deze verwijderd op 31 maart.
THUMB
BlackBerry's beveiligde software komt naar toestellen van CAT-fabrikant Bullit
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(25-06-2018 18:01)


BlackBerry laat de laatste tijd steeds meer van zich horen. Naast het het maken van smartphones, houdt het bedrijf zich ook nog steeds bezig met het ontwikkelen van beveiligde software voor werkomgevingen. Deze software wordt nu ook beschikbaar voor de toestellen van het Britse Bullit.
THUMB
BlackBerry gaat smartphones van Cat beveiligen
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(22-06-2018 15:04)


BlackBerry kondigt een samenwerking met Bullit Group aan, wat resulteert in nieuwe Cat-telefoons en Land Rover-apparaten die ‘BlackBerry Secure’ gecertificeerd zijn. Bullitt wil de cybersecurity-technologie van BlackBerry implementeren in een reeks producten van Cat en Land Rover.
THUMB
BlackBerry KEY2 officieel: verbeterd toetsenbord en dubbele camera
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(07-06-2018 17:53)


Het was ooit een 'ding' toetsenborden op een smartphone. Tegenwoordig denken we er niet meer over na en tikken we op een scherm. BlackBerry heeft een verleden met toetsenborden en lanceert nu de BlackBerry KEY2.
THUMB
Foto's gelekt: zo ziet de BlackBerry Key2 eruit
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(05-06-2018 18:38)


Het is nog maar twee nachtjes slapen voor de nieuwe BlackBerry Key2 gelanceerd wordt, maar het nieuws lijkt er nu al bijna vanaf. Er is voortijdig een aantal foto gelekt die in ieder geval over de buitenkant al wat info prijsgeeft.
THUMB
Officieel: BlackBerry KEY2 wordt op 7 juni gepresenteerd
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(14-05-2018 11:44)


Op 7 juni zal Blackberry een nieuw toestel presenteren in New York. Het zal gaan om de BlackBerry Key2, de opvolger van de BlackBerry KeyOne.
Foto's tonen mogelijk opvolger BlackBerry KEYone-smartphone
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(30-04-2018 08:27)


Er zijn foto's verschenen die mogelijk de opvolger tonen van de BlackBerry KEYone-smartphone van de Chinese smartphonemaker TCL. Het toestel zou de naam BlackBerry Key2 krijgen en onder meer een mat fysiek toetsenbord hebben.
THUMB
2 maanden met de BlackBerry KEYone Black smartphone – terugkeer van een icoon
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(01-04-2018 12:00)


Naast Nokia is er nog een grote naam uit het verleden van de mobiele telefonie die aan een revival bezig is. Of dat in ieder geval als doelstelling heeft. Het gaat hier uiteraard om Blackberry, dat tegenwoordig door het Chinese TCL in de markt gezet wordt.
THUMB
BlackBerry ondersteunt de security van Enterprise of Things
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(20-03-2018 20:26)


BlackBerry kondigt nieuwe softwarefeatures voor zakelijke gebruikers, IT-managers en ontwikkelaars aan. Zij kunnen deze gebruiken voor het beveiligen van de Enterprise of Things (EoT). De verschillende mogelijkheden zijn onder te verdelen in drie categorieën.
THUMB
ADV: Blackberry Motion is DE smartphone voor zakelijk en privé
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(04-03-2018 18:00)


BlackBerry bracht onlangs de BlackBerry Motion uit. Dit toestel heeft een prachtige unibody met een 5.5 inch beeldscherm en een accu van maar liefst 4000 mAh die 2 dagen mee kan gaan. Verder richt BlackBerry zich op veiligheid door het toestel up-to-date te houden.
THUMB
Randloze BlackBerry Ghost duikt op in afbeelding, bestemd voor India
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(27-02-2018 14:00)


Er is een afbeelding opgedoken van een nieuw BlackBerry-toestel. Deze is gepubliceerd door de bekende Evleaks, die vaker gelekte foto's naar buiten brengt. Het gaat om de randloze BlackBerry Ghost die speciaal voor India bestemd is. Jammer, want hij
Maandag 15 Oktober
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]