RIM Blackberry
<< Nieuwer | Ouder >> 
THUMB
Foto's gelekt: zo ziet de BlackBerry Key2 eruit
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(05-06-2018 18:38)


Het is nog maar twee nachtjes slapen voor de nieuwe BlackBerry Key2 gelanceerd wordt, maar het nieuws lijkt er nu al bijna vanaf. Er is voortijdig een aantal foto gelekt die in ieder geval over de buitenkant al wat info prijsgeeft.
THUMB
Officieel: BlackBerry KEY2 wordt op 7 juni gepresenteerd
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(14-05-2018 11:44)


Op 7 juni zal Blackberry een nieuw toestel presenteren in New York. Het zal gaan om de BlackBerry Key2, de opvolger van de BlackBerry KeyOne.
Foto's tonen mogelijk opvolger BlackBerry KEYone-smartphone
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(30-04-2018 08:27)


Er zijn foto's verschenen die mogelijk de opvolger tonen van de BlackBerry KEYone-smartphone van de Chinese smartphonemaker TCL. Het toestel zou de naam BlackBerry Key2 krijgen en onder meer een mat fysiek toetsenbord hebben.
THUMB
2 maanden met de BlackBerry KEYone Black smartphone – terugkeer van een icoon
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(01-04-2018 12:00)


Naast Nokia is er nog een grote naam uit het verleden van de mobiele telefonie die aan een revival bezig is. Of dat in ieder geval als doelstelling heeft. Het gaat hier uiteraard om Blackberry, dat tegenwoordig door het Chinese TCL in de markt gezet wordt.
THUMB
BlackBerry ondersteunt de security van Enterprise of Things
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(20-03-2018 20:26)


BlackBerry kondigt nieuwe softwarefeatures voor zakelijke gebruikers, IT-managers en ontwikkelaars aan. Zij kunnen deze gebruiken voor het beveiligen van de Enterprise of Things (EoT). De verschillende mogelijkheden zijn onder te verdelen in drie categorieën.
THUMB
ADV: Blackberry Motion is DE smartphone voor zakelijk en privé
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(04-03-2018 18:00)


BlackBerry bracht onlangs de BlackBerry Motion uit. Dit toestel heeft een prachtige unibody met een 5.5 inch beeldscherm en een accu van maar liefst 4000 mAh die 2 dagen mee kan gaan. Verder richt BlackBerry zich op veiligheid door het toestel up-to-date te houden.
THUMB
Randloze BlackBerry Ghost duikt op in afbeelding, bestemd voor India
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(27-02-2018 14:00)


Er is een afbeelding opgedoken van een nieuw BlackBerry-toestel. Deze is gepubliceerd door de bekende Evleaks, die vaker gelekte foto's naar buiten brengt. Het gaat om de randloze BlackBerry Ghost die speciaal voor India bestemd is. Jammer, want hij
BlackBerry onthult analysetool om kwetsbaarheden in autosoftware te vinden
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(16-01-2018 10:30)


De bestuursvoorzitter van Blackberry, John Chen, heeft Jarvis aangekondigd, een op servers draaiende softwaretool die is bedoeld om kwetsbaarheden te ontdekken in de software van bijvoorbeeld zelfrijdende auto's.
THUMB
Dit is de BlackBerry KEYone Bronze Edition
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(10-01-2018 12:32)


In 2017 is de BlackBerry KEYone door het Chinese TCL aangekondigd. Op de CES in Las Vegas komt de smartphonefabrikant met een speciale editie, de BlackBerry KEYone Bronze Edition.
Baidu gaat BlackBerry QNX-software gebruiken in platform voor autonome auto's
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(03-01-2018 16:42)


BlackBerry heeft een samenwerking met Baidu aangekondigd. Het Chinese internetbedrijf gaat het BlackBerry QNX-besturingssysteem gebruiken voor zijn Apollo-platform, dat als basis dient voor zelfrijdende auto's.
THUMB
BlackBerry Ghost zal deze zomer op de markt komen
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(28-05-2018 15:32)


Er zullen binnenkort een aantal nieuwe toestellen van BlackBerry op de markt komen. Een daarvan zal de BlackBerry Ghost zijn.
Blackberry kondigt op 7 juni KEY2 aan
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(12-05-2018 11:21)


Blackberry heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 7 juni de KEY2 aankondigt. Het toestel moet de KEYone opvolgen, een Android-smartphone met hardwarematig toetsenbord. Er zijn al enkele specificaties uitgelekt.
THUMB
Renders van mogelijke opvolger BlackBerry KeyOne opgedoken
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(12-04-2018 09:00)


De BlackBerry KeyOne was een opvallende smartphone. Ten eerste omdat het een van de eerste nieuwe BlackBerry's was en omdat het een toetsenbord had. Er zijn nu renders opgedoken van de opvolger van dit toestel.
THUMB
BlackBerry en Jaguar Land Rover bundelen krachten voor auto van de toekomst
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(23-03-2018 18:22)


BlackBerry en Jaguar Land Rover gaan een meerjarige overeenkomst aan om gezamenlijk technologie te ontwikkelen voor de auto van de toekomst. De voorwaarden van de overeenkomst zijn vertrouwelijk. Dit is niet het eerste partnerschap van BlackBerry binnen de autodesign-industrie.
THUMB
BlackBerry en Microsoft beveiligen samen mobiele Office-apps
Bron:TechZine / RIM Blackberry

(20-03-2018 12:22)


BlackBerry en Microsoft kondigen een samenwerking aan om de gezamenlijke klanten veilig toegang te bieden tot Office-apps. Dit heeft onder meer betrekking op Excel, PowerPoint en Word op iOS- en Android-apparaten. De oplossing die uit de samenwerking voortkomt heet BlackBerry Enterprise Bridge.
BlackBerry World-appwinkel biedt vanaf april geen betaalde apps meer aan
Bron:Tweakers / RIM Blackberry

(28-02-2018 09:46)


BlackBerry heeft aan ontwikkelaars meegedeeld dat betaalde apps vanaf 1 april niet meer aangeboden worden via de BlackBerry World-app. Ontwikkelaars moeten hun app gratis maken, anders wordt deze verwijderd op 31 maart.
THUMB
Test en win de BlackBerry Motion!
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(31-01-2018 12:34)


BlackBerry is een legendarisch merk en terug van weggeweest. Onlangs lanceerde het merk de BlackBerry Motion een toestel met een mooie metalen body. Jij kan dit toestel testen en winnen!
THUMB
BlackBerry-software zoekt zwaktes in zelfrijdende auto's
Bron:nu.nl / RIM Blackberry

(16-01-2018 07:26)


De Canadese softwaremaker BlackBerry presenteerde een nieuwe beveiligingsprogramma, dat in zelfrijdende auto's naar zwakke plekken in de software zoekt.
THUMB
Review BlackBerry Motion, prima toestel met hier en daar een verbeterpunt
Bron:AndroidWorld / RIM Blackberry

(04-01-2018 20:00)


De BlackBerry Motion is een toestel zonder fysiek toetsenbord met een design waar niet zo heel veel spannends aan te ontdekken is. Maar na een week gebruik zijn we best tevreden over dit toestel, zeker gezien het prijspunt.
THUMB
BlackBerry werkt met Chinese zoekgigant Baidu aan zelfrijdende auto
Bron:nu.nl / RIM Blackberry

(03-01-2018 15:37)


BlackBerry gaat samen met de Chinese zoekmachine Baidu werken aan zelfrijdende auto's. De voormalig smartphonemaker gaat het besturingssysteem leveren voor Apollo, Baidu's software voor zelfrijdende auto's.
Dinsdag 14 Augustus
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]