Sony Ericsson
<< Nieuwer | Ouder >> 
THUMB
Nieuws: Apple en Ericsson slepen elkaar voor het gerecht om belangrijke patenten
Bron:TechZine / Sony Ericsson

(15-01-2015 12:07)


Apple en Ericsson hebben elkaar voor de rechter gesleept vanwege onenigheid over patenten. De bedrijven hebben gezamenlijk geprobeerd tot een regeling te komen, maar slaagden daar niet in. De uitkomst van de zaken is belangrijk voor alle fabrikanten die telefoons uitbrengen in de Verenigde Staten.
THUMB
Philips en Ericsson voorzien straatverlichting van mobiel internet
Bron:nu.nl / Sony Ericsson

(24-02-2014 13:05)


Philips en de Zweedse fabrikant Ericsson hebben samen een lantarenpaal gemaakt die uitgerust is met mobiele breedbandapparatuur. 
THUMB
Nieuws: 'Ericsson's topman ook niet nieuwe CEO van Microsoft'
Bron:TechZine / Sony Ericsson

(30-01-2014 09:58)


Ook Hans Vestberg wordt niet Microsoft's nieuwe CEO. De CEO van telecombedrijf Ericsson zou volgens Bloomberg tegenover het bestuur van zijn bedrijf hebben aangegeven dat hij niet van plan is om af te treden. Bloomberg heeft dit via een interne bron vernomen.
THUMB
Nieuws: 'CEO Ericsson mogelijk nieuwe CEO van Microsoft'
Bron:TechZine / Sony Ericsson

(16-01-2014 09:06)


De zoektocht naar een nieuwe CEO voor Microsoft lijkt voorlopig nog wel even voort te sudderen. Volgens Bloomberg worden er nieuwe kandidaten overwogen en één van die kanshebbers is Hans Vestberg, de huidige CEO van het Zweedse Ericsson.Vestberg is 48 jaar oud en is zo'n 25 jaar werkzaam bij Ericsson, een Zweeds telecommunicatiebedrijf.
Ericsson neemt iptv-afdeling van Microsoft over
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(08-04-2013 16:19)


Microsoft heeft aangekondigd Mediaroom, een iptv-platform van de softwaregigant, te hebben verkocht aan Ericsson. Met de verkoop zegt Microsoft alle middelen die het in iptv investeert op het Xbox-platform te willen gaan richten.
Mobiele-processorfabrikant ST-Ericsson stopt later dit jaar
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(18-03-2013 09:44)


ST-Ericsson, fabrikant van mobiele processors die door onder andere Samsung en Sony worden gebruikt, houdt deze zomer op te bestaan. De processors van ST-Ericsson zaten in toestellen als de Samsung Galaxy S III Mini, Galaxy Xcover 2 en Sony Xperia P.
THUMB
Mozilla, AT&T en Ericsson presenteren WebPhone
Bron:nu.nl / Sony Ericsson

(24-02-2013 15:58)


AMSTERDAM - Mozilla, het bedrijf achter de webbrowser Firefox, is een samenwerking aangegaan met AT&T en Ericsson. De organisaties presenteren deze week een conceptversie genaamd WebPhone tijdens Mobile World Congress.
ST-Ericsson presenteert 2,5GHz-quadcore-processor voor mobieltjes
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(11-01-2013 10:47)


ST-Ericsson heeft op elektronicabeurs CES een nieuwe quadcore-processor voor mobieltjes gepresenteerd. De L8580 heeft vier op een Cortex A9-core gebaseerde processorkernen en een PowerVR SGX544-gpu van Imagination. De processorkernen kunnen draaien op 2,5GHz.
THUMB
Ericsson voorziet groei ondanks recessie
Bron:nu.nl / Sony Ericsson

(06-11-2012 11:54)


AMSTERDAM - Ericsson verwacht een langzame groei op het gebied van zijn diensten als wel in de verkoop op de mobiele markt.
THUMB
Minireview: Sony Ericsson Live with Walkman
Bron:AndroidWorld / Sony Ericsson

(09-06-2012 17:11)


De Sony Ericsson Live with Walkman is een telefoon die al een tijdje op de markt is, maar de doelgroep van deze telefoon en vooral het feit dat het een telefoon is met een budgetprijs maakt dat er nog genoeg mensen zijn die de telefoon kunnen overwegen.
Ericsson haalt 5Gbit/s bij 5g-proef
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(02-07-2014 11:46)


Ericsson heeft in een laboratorium in Zweden een draadloze internetverbinding opgezet met een nog onbekende technologie. Daarbij werd een snelheid van 5Gbit/s behaald. De technologie van Ericsson maakt mogelijk deel uit van de komende 5g-standaard.
Philips en Ericsson willen slimme lantaarnpalen van mobiel internet voorzien
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(24-02-2014 11:40)


Philips en Ericsson combineren slimme led-verlichting en breedbandnetwerkapparatuur bij straatverlichting. De combinatie moet steden kostenbesparingen door een lager verbruik opleveren, terwijl de breedbanddekking kan toenemen.
Gerucht: directeur Ericsson is kandidaat-opvolger Ballmer bij Microsoft
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(16-01-2014 10:07)


De directeur van netwerkbedrijf Ericsson, Hans Vestberg, zou een van de kandidaten zijn voor de opvolging van Microsoft-ceo Steve Ballmer. Dat claimt financieel persbureau Bloomberg. Naast Vestberg zijn er nog andere kandidaten.
Intel neemt gps-divisie van ST-Ericsson over
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(29-05-2013 11:11)


Intel heeft de gps-divisie van ST-Ericsson overgenomen. Dinsdag meldde ST-Ericsson al dat het zijn gps-divisie had verkocht aan een 'leading semiconductor company', maar het bedrijf noemde toen nog niet de naam van het chipbedrijf.
'Ericsson wil iptv-afdeling Microsoft overnemen'
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(27-03-2013 17:07)


Ericsson zou gesprekken voeren met Microsoft over de mogelijke overname van de iptv-afdeling van de softwaregigant. Microsoft zou zich zo meer willen gaan richten op content voor het Xbox-platform, terwijl Ericsson zich meer wil richten op de software- en dienstenmarkt.
THUMB
Psst! Prototype Sony Ericsson met Windows Phone kopen?
Bron:NieuweMobiel.NL / Sony Ericsson

(28-02-2013 17:09)


Ooit was (toen nog) Sony Ericsson bezig met een Windows Phone. Best een interessante eigenlijk, want hij beschikte over een volledig toetsenbord. Het toestel bereikte nooit de markt, maar staat nu wel op eBay.
THUMB
ST-Ericsson doorbreekt 3 GHz grens smartphone processor
Bron:NieuweMobiel.NL / Sony Ericsson

(21-02-2013 17:01)


ST-Ericsson gaat komende MWC een nieuwe smartphone processor demonstreren die voor het eerste door de 3 GHz grens gaat; de NovaThor L8580.
STMicroelectronics stapt uit joint-venture ST-Ericsson
Bron:Tweakers / Sony Ericsson

(10-12-2012 11:43)


Het Zwitserse bedrijf STMicroelectronics wil uit de joint-venture met Ericsson stappen. ST-Ericsson maakt nu nog processors voor mobiele apparaten; onder meer de Galaxy S III Mini van Samsung heeft een soc van ST-Ericsson aan boord.
THUMB
Geen Jelly Bean voor de Sony Ericsson Xperia Arc S, Mini Pro
Bron:Mobile Cowboys / Sony Ericsson

(31-07-2012 12:35)


Zoals het er nu naar uit ziet zullen de (meeste) Sony Ericsson Xperia modellen uit 2011 geen upgrade krijgen naar de nieuwste Android versie, 4.1 Jelly Bean. Een Engelse product manager van Sony Mobile heeft op facebook antwoord gegeven op vragen.....
THUMB
Android ICS voor de Sony Ericsson Xperia Mini Pro onderweg
Bron:Mobile Cowboys / Sony Ericsson

(08-06-2012 11:40)


Sony Mobile (voorheen Sony Ericsson) is duidelijk bezig met een, broodnodige, inhaalslag op OS en software gebied. De fabrikant heeft al meerdere malen laten weten dat alle Xperia modellen uit 2011 (behalve de Xperia Play, helaas) een upgrade......
Dinsdag 20 November
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]