Apps
Ouder >> 
Gerucht: ontwikkelaar Forza Horizon-serie werkt aan nieuwe Fable-game
Bron:Tweakers / Apps

(17-01-2018 19:44)


Gamestudio Playground, bekend van Forza Horizon-games, werkt in opdracht van Microsoft aan een nieuwe Fable-game, zo meldt Eurogamer. Microsoft sloot de gamestudio achter Fable, Lionhead, twee jaar geleden en annuleerde de game Fable Legends.
WhatsApp lanceert picture-in-picture videospeler, gaat spam actief weren
Bron:iPhoned / Apps

(17-01-2018 13:37)


WhatsApp lanceert vandaag een gloednieuwe videospeler, die picture-in-picture mogelijk maakt. Daarnaast test de berichtendienst een nieuwe techniek om vervelende spamberichten te slim af te zijn.
THUMB
Bencompare: nieuwe vergelijkings-app met slimme suggesties
Bron:AndroidWorld / Apps

(16-01-2018 17:23)


Internetondernemer Ben Woldring heeft zojuist een nieuwe app gelanceerd, Bencompare. Gebruikers hebben met deze app inzicht in alle vaste lasten en kunnen ook besparen op verzekeringen, contracten en abonnementen.
THUMB
Rabobank maakt zijn app geschikt om andere bankrekeningen te beheren
Bron:AndroidWorld / Apps

(16-01-2018 13:50)


De Rabo Bankieren-app wordt klaargemaakt om meerdere rekeningen van andere banken te beheren. De bank loopt hiermee voorop in het implementeren van Europese regelgeving die het delen van bankgegevens mogelijk gaat maken.
THUMB
Opinie: Een jaar met meditatie-app Headspace
Bron:iPhoned / Apps

(15-01-2018 19:28)


Het wordt wel eens vergeten, maar ook voor je geestelijke gezondheid zijn apps verkrijgbaar. Wij gebruikten een jaar Headspace, en delen vandaag onze ervaringen.
Awesome Games Done Quick haalt opnieuw meer dan 2 miljoen dollar op
Bron:Tweakers / Apps

(15-01-2018 11:05)


Awesome Games Done Quick heeft opnieuw meer dan 2 miljoen dollar opgehaald voor The Prevent Cancer Foundation, die zich inzet voor kankerpreventie. Het uiteindelijke bedrag, ongeveer 2,2 miljoen dollar, is weer een record.
Google Duo kan Android-gebruikers bellen die app niet geïnstalleerd hebben
Bron:Tweakers / Apps

(14-01-2018 10:45)


Google heeft het met zijn videobelapplicatie Duo mogelijk gemaakt om Android-gebruikers te bellen terwijl zij zelf niet de Duo-applicatie hebben geïnstalleerd. Dat werkt met een technologie die Google App Preview Messaging noemt.
THUMB
AppEvent: GeoBee Challenge vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(14-01-2018 07:52)


VANDAAG GRATIS : National Geographic is wereldwijd bekend en heeft als hoofddoel de (geografische) kennis van de wereld te verbeteren. Hoeveel geografische kennis heb jij? Kom erachter met de Review van de Dag GeoBee Challenge! Het doel van het spel is om de meerkeuzevragen correct te beantwoorden en de locaties op de kaart zo snel mogelijk te ontdekken.
THUMB
AppEvent: SquatRight vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(13-01-2018 10:48)


VANDAAG GRATIS : Squats zijn goed voor verschillende spieren in je benen en daarom ook een populaire oefening in de sportschool! Maar voer je ze wel goed uit? Kom erachter met SquatRight! Lees er alles over in deze #ReviewVanDeDag. De app werkt heel simpel: start ‘m op, klik op “Activate” doe je iPhone vervolgens in je zak (aan de voorkant) en start met je oefening.
THUMB
Data gezondheid-app voor het eerst in rechtszaak gebruikt
Bron:OneMoreThing / Apps

(12-01-2018 15:08)


Met een iPhone op zak of een Apple Watch om je pols heb je een goed beeld van je dagelijkse activiteit. De gezondheid-app telt je stappen en houdt bij hoeveel trappen je hebt gelopen. Met de Apple Watch komt daar ook data over je hartslag bij. Handig, maar het kan ook tegen je gebruikt worden.
Link laat Berichten-app van iOS en macOS vastlopen
Bron:Tweakers / Apps

(17-01-2018 15:38)


Er is een link verschenen die de Berichten-app in iOS en in macOS laat vastlopen. Het gaat om een pagina met code die op GitHub is gezet. Volgens de maker kan het versturen van de link ook resulteren in herstartende iPhones.
THUMB
AppEvent: History Events vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(17-01-2018 08:50)


VANDAAG GRATIS : Ben je gek op geschiedenis en alles wat ermee te maken heeft? Grote kans dat je de app History Events ook helemaal fantastisch vindt! Lees er alles over in deze #ReviewVanDeDag! History Events is een verzameling van wetenswaardigheden uit de geschiedenis; van de prehistorie tot feitjes uit zelfs dit millennium.
Ontwikkelaars Theme Hospital kondigen nieuwe ziekenhuissimulatiegame aan
Bron:Tweakers / Apps

(16-01-2018 17:22)


De makers van de game Theme Hospital, Gary Carr en Mark Webley, hebben bekendgemaakt dat ze aan een spirituele opvolger werken. De nieuwe game, genaamd Two Point Hospital, moet later dit jaar via Steam op de pc uitkomen.
THUMB
AppEvent: My Graphing Calculator vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(16-01-2018 07:28)


VANDAAG GRATIS : Is de standaard rekenmachine van je iPhone niet toereikend genoeg? Misschien is My Graphing Calculator dat dan wel! Vandaag testen we deze app in onze nieuwe Review van de Dag! My Graphing Calculator is een rekenmachine die complexe getallen ondersteunt en al je berekeningen opslaat.
THUMB
WhatsApp gaat je voor spam waarschuwen maar kan er weinig aan doen
Bron:AndroidWorld / Apps

(15-01-2018 18:03)


Spam is overal, in je mailbox maar ook op je social media-accounts. Tegenwoordig ontvang je ook spam-berichten van onbekende telefoonnummers in WhatsApp. Het bedrijf probeert maatregelen te nemen tegen dit soort praktijken.
THUMB
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 2 – 2018
Bron:iPhoned / Apps

(14-01-2018 16:12)


De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft…
THUMB
Zo herken je betaalde apps met proefabonnementen in de App Store
Bron:iPhoned / Apps

(14-01-2018 10:11)


Steeds meer apps en diensten vragen een maandelijks bedrag voor het gebruik ervan. Gelukkig is er vaak ook een proefabonnement om ze te proberen, iets wat Apple nu in het…
THUMB
WhatsApp bèta ontvangt handige mention-knop in groepsgesprekken
Bron:AndroidWorld / Apps

(13-01-2018 20:30)


WhatsApp rolt in de nieuwste bèta-update versie 2.8.13 een nieuwe feature uit voor groepsgesprekken. Het gaat om mentions van jou die niet meteen in beeld staan. Met een nieuwe knop kan je al deze mentions in één keer zien.
THUMB
Nieuwe Games in de Google Play Store week 2 - 2018
Bron:AndroidWorld / Apps

(12-01-2018 20:00)


We hebben weer drie nieuwe en fijne games voor jullie voor de nodige ontspanning. Deze week hebben we zelfs een game voor de allerkleinsten met Boswachter Luke.
Gids: zo gebruik je de Activiteit-app van Apple
Bron:iPhoned / Apps

(12-01-2018 13:22)


Wil je bijhouden hoeveel je beweegt op een dag? Dan staat de Activiteit-app van Apple voor je klaar. We leggen uit wat er allemaal mogelijk is.
Woensdag 17 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]