Apps
Ouder >> 
THUMB
Camera-app van Google Pixels krijgt ondersteuning voor externe microfoons
Bron:AndroidWorld / Apps

(15-10-2018 15:30)


Google heeft bevestigd dat met de lancering van de nieuwe Pixels een update voor de camera-app zal verschijnen die externe microfoons ondersteunt voor Pixel-telefoons.
THUMB
Suggesties voor instellingen van Google is nu een aparte app
Bron:AndroidWorld / Apps

(14-10-2018 20:30)


De instellingen van de Google Pixels hebben slimme suggesties bovenaan staan. Deze functionaliteit is nu als een aparte app in de Google Play Store gezet. De app is helaas enkel voor Google Pixel-telefoons te downloaden, maar wel voor iedereen te bekijken.
THUMB
AppEvent: Water++ vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(14-10-2018 11:34)


VANDAAG GRATIS : Drink jij genoeg water op een dag? Kom er achter met Water++! Lees meer in de Review van de Dag. Water++ is de app die er voor zorgt dat je genoeg water drinkt op een dag. Stel een limiet in en de app zal je er aan herinneren om genoeg water te drinken.
THUMB
AppEvent: PirTie vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(13-10-2018 09:59)


VANDAAG GRATIS : Kan je wel wat stimulerende beelden gebruiken om je dag door te komen? De app PirTie neemt je mee op een kleurrijk avontuur door een virtuele wereld. PirTie is niets meer dan een app waar hypnotiserende beelden in te zien zijn. Door middel van kleurgolven zie je de meest bijzondere vormen en bewegingen ontstaan.
THUMB
Achtergronden-app aangevuld met hele reeks nieuwe wallpapers
Bron:AndroidWorld / Apps

(12-10-2018 08:44)


De Google Achtergronden-app heeft een serverupdate gehad waarmee er in verschillende categorieën nieuwe achtergronden beschikbaar zijn. De nieuwste Pixel 3-achtergronden zijn helaas nog niet toegevoegd aan de collectie.
Razer introduceert nieuw instapmodel van Blade 15 en gamepad voor smartphones
Bron:Tweakers / Apps

(11-10-2018 17:57)


Razer heeft twee nieuwe configuraties van zijn Blade 15 aangekondigd. Het gaat om goedkopere modellen dan die al beschikbaar waren, met plek voor een harde schijf naast de ssd. Daarnaast verschijnt de Razer Raiju Mobile, een console-gamepad.
THUMB
Testers gezocht voor Grownhub-app
Bron:AndroidWorld / Apps

(11-10-2018 14:03)


Kinderen worden dagelijks geconfronteerd met beeldschermen en de verleidingen van het internet. Grownhub wil de ouders helpen om deze verleidingen te begrijpen en de kinderen te begeleiden. Dit doen ze middels een app en deze moet getest worden.
THUMB
Experimentele Google Reply-app gaat met pensioen
Bron:AndroidWorld / Apps

(11-10-2018 09:07)


Begin dit jaar dook er een interessante app op vanuit de afdeling Area 120. Deze experimentele app genaamd Reply is een tijdje doorontwikkeld en nu meldt het Reply-team dat ze het project beëindigen.
THUMB
Nieuwe Google Home-app rolt uit, Home-speaker spreekt nu ook Nederlands
Bron:AndroidWorld / Apps

(10-10-2018 11:51)


Tot nu toe was alleen de Google Assistent op je smartphone in de Nederlandse taal te gebruiken. We ontvingen vanochtend een tip dat samen met de update van de Google Home-app ook de ondersteuning van de Nederlandse taal voor je Google Home en Google Home Mini uitrolt.
THUMB
AppEvent: Simple Repeat Timer vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(10-10-2018 07:10)


VANDAAG GRATIS : Simple Repeat Timer is de timer-app die je dagelijkse leven een stuk productiever maakt. Lees meer over deze app in de Review van de Dag.Simple Repeat Timer is een van de simpelste timers die je tegen zult komen. De app heeft een mooi design en met een druk op de knop heb je jouw timer gezet.
THUMB
AppEvent: Bill Assistant Pro vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(15-10-2018 07:18)


VANDAAG GRATIS : Houd maandelijks meer geld over met Bill Assistant Pro! De app zal je een overzicht geven op je maandelijkse uitgaven en je herinneren als er een rekening moet worden betaald. Lees meer in de Review van de Dag!Bill Assistant Pro zal er voor zorgen dat je nooit meer een rekening vergeet te betalen.
THUMB
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 41 – 2018
Bron:iPhoned / Apps

(14-10-2018 16:11)


De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft…
THUMB
9292-app crasht als je geen toestemming voor locatie geeft, en nu?
Bron:AndroidWorld / Apps

(13-10-2018 12:08)


De 9292-app heeft sinds de app-update van gisteren last van een bug. De app crasht de hele tijd als je geen toestemming geeft om je locatie te delen. Dit komt door de toevoeging om flexibel om te kunnen gaan met permissies, wat 9292 nog steeds niet had.
Epic Games maakt downloaden Fortnite voor Android zonder uitnodiging mogelijk
Bron:Tweakers / Apps

(12-10-2018 10:30)


De bètaversie van Fortnite op Android is voor iedereen beschikbaar. Spelers hebben geen uitnodiging meer nodig om het spel te kunnen spelen. Zij kunnen via Fortnites website een qr-code scannen om het spel te downloaden en om in te inloggen.
THUMB
AppEvent: Orsus vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(12-10-2018 07:17)


VANDAAG GRATIS : Hoe goed is jouw reactievermogen? Test het uit in het leuke arcadespel Orsus! Lees meer over deze game in de Review van de Dag.In Orsus ontdek je snelheden die je voorheen nog niet in een spel bent tegengekomen. Het hebben van een snel reactievermogen is zeker een must in dit spel.
THUMB
Rabo Bankieren-app werkt weer met iDEAL-betalingen
Bron:AndroidWorld / Apps

(11-10-2018 15:09)


Er staat een update in de Play Store voor de Rabo Bankieren-app. Deze update zorgt ervoor dat onder andere de iDEAL-betalingen weer goed verlopen.
THUMB
Razer Phone 2 officieel: just game on
Bron:AndroidWorld / Apps

(11-10-2018 10:09)


Razer heeft zijn volgende vlaggenschiptelefoon onthuld, de Razer Phone 2. De telefoon is opnieuw gericht op gamers, maar Razer wil hem ook naar voren schuiven als ideale telefoon voor media-content.
THUMB
AppEvent: Rome Guide vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(11-10-2018 07:07)


VANDAAG GRATIS : Ben jij van plan om binnenkort naar Rome te gaan? Met deze stadsgids ontdek je de leukste bezienswaardigheden van de stad. Lees meer in de Review van de Dag!In Rome Guide vind je een groot aanbod aan bezienswaardigheden en tips in Rome.
'WhatsApp dicht lek dat leidde tot crash na ontvangen van oproep'
Bron:Tweakers / Apps

(10-10-2018 10:14)


Volgens Natalie Silvanovich, een onderzoeker bij Googles Project Zero-beveiligingsteam, heeft WhatsApp een lek in zijn apps voor Android en iOS gedicht, dat tot een crash kon leiden na het ontvangen van een oproep door een aanvaller.
THUMB
Post van de overheid lezen met de Berichtenbox-app voor iOS
Bron:iPhoned / Apps

(09-10-2018 16:39)


Berichten van overheidsinstanties hoef je voortaan nooit meer te missen. Met de nieuwe Berichtenbox-app check je overheidspost vanaf je iPhone. De app is nu beschikbaar voor iOS.
Maandag 15 Oktober
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]