Apps
Ouder >> 
THUMB
AW Poll: deze invloed zal Google Stadia op jullie gamegedrag hebben
Bron:AndroidWorld / Apps

(24-03-2019 20:30)


Google wil met Stadia alle soorten games naar elk soort apparaat kunnen streamen. Een goede internetverbinding, een Chrome-browser en desnoods een controller, en klaar. Geen noodzaak om een console meer te kopen, toch? In de AW Poll mochten jullie je over Stadia uitspreken en de uitslag lees je hier.
Microsoft zet livestream-evenement op voor nieuwe indie-games op Xbox Game Pass
Bron:Tweakers / Apps

(24-03-2019 12:54)


Microsoft gaat een terugkerend evenement opzetten voor indie-games in zijn ID@Xbox-programma die naar de Xbox Game Pass komen. Het debuut van het zogenaamde ID@Xbox Game Pass-evenement is op 26 maart. Het is te volgen via een livestream op YouTube.
THUMB
Dappre is de digitale klantenkaarten-app die je data beschermt
Bron:AndroidWorld / Apps

(24-03-2019 11:03)


Dappre is een nieuwe app waarmee je je klantenkaarten online kunt opslaan zodat je ze makkelijk bij de kassa via je smartphone kunt laten inscannen. Daar blijft het niet bij. Je kan met deze app ook chatten met vrienden en bedrijven.
Gerucht: Apple komt snel met abonnement voor games
Bron:OneMoreThing / Apps

(23-03-2019 15:13)


Introduceert Apple zijn nieuwe dienst, een abonnementsdienst voor games, al maandag tijdens het 'It's Showtime' event? Volgens de laatste geruchten wel!
Denuvo gaat zich op anti-cheatsoftware voor games richten
Bron:Tweakers / Apps

(22-03-2019 20:40)


Irdeto's Denuvo kondigt Anti-Cheat aan, software die moet voorkomen dat gamers valsspelen. De software zou onder andere van machine learning gebruik maken om cheaten te herkennen en te voorkomen.
THUMB
ABBYY Business Card Reader-app beschikt nu over Salesforce-integratie
Bron:TechZine / Apps

(22-03-2019 15:48)


ABBYY heeft vandaag aangekondigd dat de ABBYY Business Card Reader-app voor Android nu geïntegreerd kan worden met Salesforce. Op die manier kunnen contacten meteen van gescande visitekaartjes overgezet worden naar Salesforce CRM. De release van dez
Dice toont trailer voor battle-royalemodus van Battlefield V met in-game beelden
Bron:Tweakers / Apps

(22-03-2019 10:04)


Ontwikkelaar Dice heeft een nieuwe trailer gepubliceerd van de battle-royalemodus voor Battlefield V waarin meer dan drie minuten aan gameplaybeelden te zien is. De battle-royalemodus genaamd Firestorm komt op 25 maart uit.
THUMB
Google Stadia gamestreamingplatform: kracht en vereiste internetsnelheid
Bron:AndroidWorld / Apps

(21-03-2019 20:02)


De onthulling van Google over de toekomst van gamen heeft bij een hoop mensen gezorgd voor grote interesse in de Stadia-gamestreamingservice. Ook al klinkt Stadia als een veelbelovend gameplatform, ontstonden er toch nog veel vragen over de functionaliteit ervan.
Remedy-game Control lijkt op 27 augustus uit te komen
Bron:Tweakers / Apps

(21-03-2019 12:41)


Control, de nieuwe game van Remedy, lijkt op 27 augustus uit te komen. Die datum staat genoemd in de Microsoft Store. Deze week werd ook bekendgemaakt dat de pc-versie RTX-ondersteuning krijgt en via de Epic Games Store uitkomt.
Intel brengt op games gerichte gpu-software Graphics Command Center uit
Bron:Tweakers / Apps

(21-03-2019 09:41)


Intel heeft zijn nieuwe gpu-software uitgebracht. De software is meer gericht op games, heet Graphics Command Center en staat in de Microsoft Store. Om de software te gebruiken is een Core-processor van de zesde generatie of nieuwer vereist.
THUMB
De 3 leukste iOS-apps in de App Store van week 12 – 2019
Bron:iPhoned / Apps

(24-03-2019 16:08)


De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft…
Database Family Locator-app met realtime-locatiedata stond onbeveiligd online
Bron:Tweakers / Apps

(24-03-2019 11:18)


De database van 'familietracker-app' Family Locator met meer dan 238.000 gebruikers erin stond onversleuteld en onbeveiligd online. Wie wist waar hij moest kijken, kon persoonsgegevens, wachtwoorden, profielfoto's en realtime-locatiedata opzoeken.
‘Apple kondigt morgen ook ‘Netflix voor games’-dienst aan’
Bron:iPhoned / Apps

(24-03-2019 10:31)


Apple onthult morgen een ‘Netflix voor games’-dienst. Voor een vast, maandelijks bedrag kun je onbeperkt games uit de App Store spelen, waar je normaal gesproken voor moet betalen.
Nieuwe game Control van Alan Wake-ontwikkelaar komt op 27 augustus op de markt
Bron:Tweakers / Apps

(23-03-2019 10:14)


Control, de nieuwe game van Remedy Entertainment, komt op 27 augustus uit voor Xbox One, PS4 en Windows. De releasedatum stond per ongeluk een tijdje op de Xbox Store. De Finse ontwikkelaar heeft kenbaar gemaakt dat de datum klopt.
Angry Birds komt als augmented reality-game terug naar iOS
Bron:OneMoreThing / Apps

(22-03-2019 16:56)


De ooit mateloos populaire Angry Birds zijn een beetje van hun glans verloren, maar Rovio plant een grootse comeback. De vogels vliegen straks in AR.
Sony gaat maandag nieuwe games aankondigen in State of Play-livestream
Bron:Tweakers / Apps

(22-03-2019 14:50)


Sony gaat maandagavond voor het eerst een State of Play-livestream houden en daarin nieuws over PlayStation- en PlayStation VR-games brengen. Nintendo en Microsoft doen dit al langer, respectievelijk met hun Direct- en Inside Xbox-streams.
THUMB
AppEvent: Grade Vocabulary vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(22-03-2019 09:10)


VANDAAG GRATIS : Wil je jouw Engelse woordenschat uitbreiden? Lees dan meer in de Review van de Dag! Met 3rd Grade Vocabulary ontdek je woorden en de bijbehorende definities waar je het bestaan niet van af wist. Klik om naar een uitspraak van elk woord, de betekenis ervan en een voorbeeldzin te luisteren.
Nederlandse game Pine verschijnt in augustus voor pc en Switch
Bron:Tweakers / Apps

(21-03-2019 14:53)


De game Pine, gemaakt door indiestudio Twirlbound uit Breda, komt in augustus uit voor de pc en voor de Nintendo Switch. De makers haalden via Kickstarter geld op voor de game die zich aanpast aan de speler.
Skybound Games brengt laatste episode The Walking Dead op 26 maart uit
Bron:Tweakers / Apps

(21-03-2019 10:25)


De allerlaatste episode van Telltales The Walking Dead komt op 26 maart uit. De game wordt echter inmiddels niet meer door Telltale ontwikkeld, maar door een groep ex-Telltale-ontwikkelaars bij uitgever Skybound games. Ook toont Skybound een nieuwe teaser van de episode.
THUMB
AppEvent: The Man from Hmmbridge vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(21-03-2019 09:35)


VANDAAG GRATIS : Begin je de dag graag met een leuk spelletje? Probeer dan eens The Man from Hmmbridge. Nu tijdelijk gratis te downloaden!  De app begint met het verhaal dat Principal Hmmingway op mysterieuze wijze verdwijnt van de Hmmbridge University.
Maandag 25 Maart
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]