Apps
Ouder >> 
THUMB
Voor de BBQ-fanaten is er nu de Vuur en Rook-app
Bron:AndroidWorld / Apps

(19-10-2017 20:00)


De echte barbecue-fan heeft waarschijnlijk wel al eens geshopt bij Vuur en Rook. Dat kan nu ook met de nieuwe Vuur en Rook-app.
THUMB
Gmail-app gaat andere e-mailproviders ondersteunen
Bron:OneMoreThing / Apps

(19-10-2017 16:54)


Gmail voor iOS is een prima app, maar werkt alleen met Google-accounts. Dat gaat snel veranderen, want Google test momenteel een versie van de app die meerdere providers ondersteunt en concurreert met apps als Apple Mail, Outlook, Spark en AirMail. Het gaat om een betatest waar geïnteresseerden zich voor aan kunnen melden.
Samsung werkt aan app waarmee Linux-distributies op smartphones draaien
Bron:Tweakers / Apps

(19-10-2017 11:19)


Samsung heeft een app met de naam Linux on Galaxy aangekondigd, waarmee gebruikers verschillende Linux-distributies kunnen draaien op hun smartphone. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zegt dat de software werkt in combinatie met zijn DeX-dock.
THUMB
AppEvent: MarkLite vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(19-10-2017 08:06)


VANDAAG GRATIS : Wil je snel en gemakkelijk document schrijven, maar je hebt je laptop niet bij je? Dan is de app MarkLite perfect voor jou! In de nieuwe Review van de Dag lees je meer over deze tijdelijk gratis app.Met MarkLite kan je overal en nergens een strak document schrijven zonder daar een laptop voor nodig te hebben.
Google test Gmail-app voor iOS met ondersteuning voor mail van andere accounts
Bron:Tweakers / Apps

(18-10-2017 20:32)


Gmail is begonnen met het aanbieden van een bèta voor zijn iOS-versie van Gmail, waarin gebruikers accounts op basis van onder meer Outlook.com en imap kunnen toevoegen. Die functie zit al een paar jaar in de Android-versie van Gmail.
THUMB
Deze app plaatst gevoelige foto’s automatisch in een kluis
Bron:iPhoned / Apps

(18-10-2017 11:33)


De app Nude gebruikt kunstmatige intelligentie om je meest gevoelige foto’s te beschermen, zodat niemand ze per ongeluk ziet.
WhatsApp komt met functie om gebruikers hun huidige locatie te laten delen
Bron:Tweakers / Apps

(18-10-2017 08:15)


WhatsApp krijgt een nieuwe functie, genaamd Live Location, waarmee gebruikers hun huidige locatie kunnen delen met anderen. Het in realtime delen van de locatie is net als de normale communicatie op Whatsapp versleuteld met end-to-end-encryptie.
THUMB
Live locatie delen in WhatsApp is geactiveerd, zo gebruik je het
Bron:AndroidWorld / Apps

(17-10-2017 21:40)


Het realtime kunnen delen van je locatie in WhatsApp, is een functie die al geruime tijd op de wenslijst staat van vele gebruikers. Die mogelijkheid is nu aanwezig in de laatste bètaversie en wij leggen uit hoe het precies in zijn werk gaat.
THUMB
Google Foto’s voegt herkenning van huisdieren toe aan app
Bron:iPhoned / Apps

(17-10-2017 12:57)


Google heeft zijn Foto’s-app geüpdatet. De app is voorzien van een vernieuwde gezichtsherkenning, waarmee gebruikers nu ook naar foto’s van huisdieren kunnen zoeken op basis van hun naam.
Britse regering moet zich uitspreken over 'loot boxes' in games
Bron:Tweakers / Apps

(17-10-2017 09:55)


Burgers in het Verenigd Koninkrijk hebben een petitie ingediend waarmee ze de regering oproepen om de gokwetten aan te passen zodat het aanbieden van loot boxes wordt gereguleerd. Volgens de indieners zijn loot boxes sterk op kinderen gericht.
THUMB
Oogappels #18: PostNL-app waarschuwt je voor alle geadresseerde post
Bron:iPhoned / Apps

(19-10-2017 19:17)


De PostNL-app geeft tegenwoordig een waarschuwing als er een brief of andere geadresseerde post op komst is. We kunnen nu al niet meer zonder.
Nintendo Switch-update voegt beperkte opnamefunctie voor gameplay toe
Bron:Tweakers / Apps

(19-10-2017 12:50)


De meest recente versie van de Nintendo Switch-firmware bevat een functie waarmee gebruikers een korte opname kunnen maken van gameplay. De functie is momenteel beschikbaar voor een beperkt aantal games.
Puzzelgame Monument Valley II komt op 6 november uit voor Android
Bron:Tweakers / Apps

(19-10-2017 10:08)


Op 6 november komt de Android-versie van Monument Valley II uit. Dat heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt. De puzzelgame verscheen in juni al voor iOS. Het eerste deel kwam uit in 2014 en werd door Apple verkozen als beste iPad-game.
Whatsapp laat gebruikers live locatie delen
Bron:TechNieuws / Apps

(18-10-2017 20:46)


WhatsApp heeft een nieuwe functionaliteit toegepast, waarmee je eenvoudig de locatie kan delen met de gebruikers. De nieuwe Live Location-functie is vanaf vandaag beschikbaar.  Locatie live delen met WhatsApp Met de nieuwe functie is het mogelijk om je huidige locatie te delen in een chatgesprek.
THUMB
Gmail-app laat je straks eindelijk andere accounts gebruiken
Bron:iPhoned / Apps

(18-10-2017 13:14)


Met de Gmail-app is het gek genoeg alleen mogelijk om e-mails van je Gmail-account te checken, beantwoorden en verwijderen, maar hier komt binnenkort verandering in. Google gaat namelijk ondersteuning voor…
THUMB
Zo deel je live je locatie met WhatsApp
Bron:iPhoned / Apps

(18-10-2017 08:52)


Met de nieuwste versie van WhatsApp laat gebruikers hun live locatie delen. Hiermee deel je in realtime je locatie met vrienden en familie. We laten zien hoe het precies werkt.
THUMB
AppEvent: Yoga vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(18-10-2017 08:03)


VANDAAG GRATIS : Wil je overal en nergens snel en gemakkelijk yoga oefeningen kunnen doen? De app Yoga helpt je daarbij. Lees meer over deze tijdelijk gratis app in de Review van de Dag.Met Yoga kan je kiezen uit een verzameling van 111 poses om mee te trainen.
Sony richt Unties-label op om games uit te brengen op Nintendo Switch en pc
Bron:Tweakers / Apps

(17-10-2017 19:49)


Sony Interactive Entertainment heeft een nieuw label opgericht met de naam Unties, dat games gaat publiceren op andere platforms dan de PlayStation-consoles. Het gaat voorlopig om indiegames, waarvan Tiny Metal de eerste zal zijn.
Team17 en Petroglyph kondigen rts-game Forged Battalion aan
Bron:Tweakers / Apps

(17-10-2017 12:21)


Ontwikkelaar Petroglyph Games en Team 17 hebben aangekondigd samen te werken aan het realtime-strategiespel Forged Battalion. Het spel lijkt op Command & Conquer, maar een belangrijke vernieuwing is de mogelijkheid voor spelers om zelf een eigen factie te maken.
THUMB
AppEvent: Rabbit vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(17-10-2017 07:48)


VANDAAG GRATIS : Iedereen heeft ze, slechte gewoontes. Maar wil je ze ook verbeteren? Dat is de vraag. Met de tijdelijk gratis app Rabbit lukt het je zeker om ze te verbeteren! Lees hier meer over in de Review van de Dag.Met Rabbit kan je jezelf goede gewoontes aanleren door je te laten herinneren aan je slechte gewoontes.
Vrijdag 20 Oktober
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]