Apps
Ouder >> 
THUMB
AppEvent: Slide Tetromino Premium vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(19-02-2019 08:55)


VANDAAG GRATIS : Houd je wel van een puzzel op zijn tijd? Download dan de app Slide Tetromino Premium en laat je hersenen eens even goed kraken met deze schuifpuzzels. Meer over deze app in de Review van de Dag. Het doel van deze app is om de blokjes op het speelveld te verschuiven zodat je het sleuteltje van de kamer te pakken krijgt.
Apex Legends verbant 16.000 valsspelers en denkt aan in-game rapporteerfunctie
Bron:Tweakers / Apps

(18-02-2019 11:30)


Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft in een kleine twee weken tijd zestienduizend valsspelers verwijderd van het spel. Dat schrijft de ontwikkelaar op Reddit. Verder zegt de studio de feedback over een in-game rapporteerfunctie 'een goed idee' te vinden.
THUMB
WhatsApp live locatie delen: zo werkt het op je Android
Bron:AndroidWorld / Apps

(17-02-2019 19:14)


Met de live locatie-functie in WhatsApp kun je jouw locatie realtime, voor een bepaalde tijd te delen met een contactpersoon. Wij leggen uit hoe dit in zijn werk gaat.
THUMB
Geld overmaken via bankieren-app in Nederland binnenkort meteen geregeld
Bron:AndroidWorld / Apps

(17-02-2019 14:00)


Banken in Nederland zullen deze maand beginnen met het uitrollen van Instant Payments. Hierbij zal er binnen 5 seconden geld worden overgemaakt, ook al maak je geld tussen andere banken over. Instant Payments zal deze zomer definitief worden uitgerold en werken ook binnen mobiele bankieren-apps.
Samen met vrienden afkicken van je iPhone-verslaving met deze app
Bron:iPhoned / Apps

(16-02-2019 13:11)


Vind je het lastig om je iPhone-verslaving te doorbreken? Misschien lukt het wanneer je samen met vrienden probeert af te kicken. Dat, en meer, kan met deze nieuwe app.
Apple stopt per direct met gebruik van Instagram hulp-app Exposure
Bron:OneMoreThing / Apps

(15-02-2019 21:08)


Van deelnemers aan de Shot on IPhone wedstrijd zijn mogelijk e-mail adressen openbaar geworden. Dat kwam door een fout in door Apple gebruikte software.
Afbeeldingen van nieuwe wearables verschijnen in Samsung-app
Bron:Tweakers / Apps

(15-02-2019 10:16)


De jongste update van de Galaxy Wearable-app bevat de modelnamen en afbeeldingen van nieuwe wearable-producten die Samsung hoogstwaarschijnlijk volgende week gaat aankondigen. Het lek werd ontdekt door het Twitteraccount SamCentral.
THUMB
Bekijk hier de nieuwe trailer van augmented reality-game Harry Potter: Wizards Unite
Bron:AndroidWorld / Apps

(14-02-2019 17:10)


Niantic Labs werkt samen met Warner Bros.aan een nieuwe augmented reality-game Harry Potter: Wizards Unite. De eerste trailer van deze game is nu te bekijken.
AC3-remaster, Hellblade, Dead by Daylight en meer games komen naar Switch
Bron:Tweakers / Apps

(14-02-2019 12:48)


Assassin's Creed III Remastered, Deltarune, Unravel Two, Hellblade: Senua's Sacrifice en Dead by Daylight komen naar de Nintendo Switch. De Japanse game- en consolemaker heeft dat en meer aangekondigd in een aflevering van Nintendo Direct.
THUMB
WhatsApp groepsuitnodigingen kun je binnenkort afwijzen
Bron:AndroidWorld / Apps

(14-02-2019 09:09)


Krijg je een uitnodiging voor een WhatsApp-groep en wil je helemaal niet lid worden? Binnenkort kun je de uitnodiging gewoon afwijzen.
THUMB
Spotify-app geïnstalleerd op 33 procent van alle Nederlandse smartphones
Bron:AndroidWorld / Apps

(18-02-2019 18:01)


Dat Spotify een populaire muziekdienst is, zal menigeen niet onbekend in de oren klinken. Die populariteit kunnen we nu met nieuwe cijfers onderbouwen. Spotify app staat geïnstalleerd op 33 procent van alle Nederlandse smartphones.
THUMB
AppEvent: RememberWhen vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(18-02-2019 09:00)


VANDAAG GRATIS : Ooit de verjaardag van je geliefde vergeten? De app RememberWhen helpt je om belangrijke data omtrent jouw relatie te onthouden!  Iedereen kan soms een beetje vergeetachtig zijn, maar als het gaat om het vergeten van je huwelijksjubileum, kun je maar beter een goede reden hebben.
THUMB
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 7 – 2019
Bron:iPhoned / Apps

(17-02-2019 16:07)


De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft…
Razer gaat Game Store kort na opening alweer sluiten
Bron:Tweakers / Apps

(17-02-2019 11:45)


Razer gaat stoppen met de Game Store, zijn digitale winkel voor de verkoop van games. De webwinkel werd pas vorig jaar geopend, maar lijkt dus weinig succesvol te zijn geweest. Eind deze maand sluiten de deuren.
THUMB
AppEvent: Phone Drive vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(16-02-2019 10:52)


VANDAAG GRATIS : Het versturen van documenten van en naar je iDevice kan soms wat lastig zijn, zeker als het om grote bestanden gaat. De app Phone Drive maakt je leven een klein stukje gemakkelijker, door dit proces via een app mogelijk te maken! Alles over Phone Drive lees je in de #ReviewVanDeDag van vandaag.
THUMB
Console voor zelfgemaakte games door gebruiker in elkaar te zetten
Bron:nu.nl / Apps

(15-02-2019 12:50)


De Pyxa is een gameconsole die gebruikers zelf in elkaar kunnen zetten. Ook is het mogelijk om je eigen games te ontwikkelen.
THUMB
AppEvent: Color Accent vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(15-02-2019 09:41)


VANDAAG GRATIS : Maak jij het liefst foto’s met je iPhone en ben je altijd op zoek naar apps die het eindresultaat nog beter maken? Vandaag recenseren wij de app Color Accent voor de Review van de Dag. Color Accent is een applicatie waarmee je foto’s op de iPhone kunt voorzien van een kleureffect.
Platformgame Hollow Knight krijgt opvolger voor pc en Nintendo Switch
Bron:Tweakers / Apps

(14-02-2019 14:39)


Team Cherry, de makers van platformgame Hollow Knight, hebben Silksong aangekondigd. Het is een vervolg op het eerste deel en het spel komt eerst uit voor de pc en Nintendo Switch. Later volgt mogelijk een release op de PlayStation 4 en de Xbox One.
THUMB
AppEvent: Comomola Pirates vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(14-02-2019 09:58)


VANDAAG GRATIS : Is jouw kind helemaal gek van piraten, dan is Comomola Pirates zeker een aanrader. Lees alles over deze app in de Review van de Dag! Comomola Pirates is een interactief avontuur vol mysterie en verwondering. Spring op het piratenschip en ga de onbekende wateren in om het spookschip en andere nieuwe verrassingen te ontdekken.
Bayonetta-studio kondigt Nintendo Switch-game Astral Chain aan
Bron:Tweakers / Apps

(14-02-2019 08:17)


PlatinumGames, de studio achter de Bayonetta-serie, kondigt Astral Chain aan. De futuristische actiegame gaat over een speciale politie-eenheid en komt op 30 augustus uit voor de Nintendo Switch.
Dinsdag 19 Februari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]