Apps
Ouder >> 
Twee games op basis van tv-serie Westworld komen uit
Bron:Tweakers / Apps

(20-06-2018 20:07)


Er zijn twee games uitgekomen op basis van de tv-serie Westworld. Beide spelletjes zijn verschenen in aanloop naar de laatste aflevering van seizoen twee, die vanaf komende zondag te zien zal zijn.
Albert Heijn start proef: scannen én betalen via Appie-app
Bron:OneMoreThing / Apps

(20-06-2018 17:04)


Je boodschappen afrekenen met je smartphone? Het kan nu bij Albert Heijn. De grootgrutter start een proef met mobiel scannen én betalen.
Facebook Messenger-app voorzien van videoadvertenties
Bron:OneMoreThing / Apps

(20-06-2018 16:03)


WhatsApp is voorlopig reclamevrij, maar de commercialisering van Facebook Messenger is een feit. Er zijn nu videoadvertenties tussen chats.
Feral Interactive komt dit jaar met Tropico-game voor iPad
Bron:Tweakers / Apps

(20-06-2018 13:28)


Feral Interactive gaat een Tropico-game voor de iPad maken. Het gaat om een spel dat is gebaseerd op de Tropico-games van ontwikkelaar Kalypso Media. De iOS-versie wordt speciaal ontworpen voor gebruik op de tablet van Apple.
THUMB
AppEvent: Counters vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(20-06-2018 09:25)


VANDAAG GRATIS : Benieuwd hoeveel kopjes koffie per dag je drinkt? En hoe vaak je per maand nou écht naar sportschool gaat? De app Counters houdt het voor je bij.Op een dag wordt er in Nederland gemiddeld 8 miljoen liter koffie geconsumeerd. Wil je eens voor de grap bijhouden hoeveel kopjes koffie jij eigenlijk op jaarbasis drinkt? Installeer dan de app Counters op je iPhone of iPad.
THUMB
Tip: 4 manieren om data te besparen met Google's Datally-app
Bron:AndroidWorld / Apps

(19-06-2018 12:46)


Voor de mensen die niet weten waar de data in hun bundel blijft, is Datally een must-have. Met deze app zorg je ervoor dat je niet meer data verbruikt dan echt nodig is. Er is nu een aantal functies aan de app toegevoegd die de app nog weer aantrekkelijker maken.
THUMB
Android-game van de populaire HBO-serie Westworld nu beschikbaar in de Play Store
Bron:AndroidWorld / Apps

(19-06-2018 09:30)


De HBO-serie Westworld is ontzettend populair en fans kunnen inmiddels al genieten van seizoen 3. Een mobiele game kon natuurlijk niet uitblijven en deze is nu voor Android beschikbaar.
AppEvent: Backgammon HD vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(18-06-2018 08:31)


VANDAAG GRATIS : Gek op een spelletje backgammon? Dan is dit de app voor jou! Met de app Backgammon HD heb je jouw favoriete spel altijd en overal bij de hand. Lees meer over deze app in onze #ReviewVanDeDag!Deze versie van het populaire bordspel is een van de meest populaire in de App Store, voornamelijk door het feit dat deze over integratie met het Game Center beschikt en je dus met spelers van over de hele wereld kan spelen.
THUMB
'WhatsApp gaat online producten van bedrijven in app tonen'
Bron:AndroidWorld / Apps

(17-06-2018 16:00)


WhatsApp werkt aan een nieuwe functie waarbij producten in een online catalogus kunnen worden getoond. Deze worden via WhatsApp Business toegevoegd, waarna ze zowel via deze app als via de reguliere app zichtbaar zijn.
THUMB
AppEvent: Return of the Zombie King vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(17-06-2018 09:20)


VANDAAG GRATIS : Ook voor deze zondag staat er weer een game op het programma. Dit keer is het jouw taak als zombie om al je lichaamsdelen terug te vinden en de macht over je land terug te pakken. Lees alles over Return of the Zombie King in onze #ReviewVanDeDag!In Return of the Zombie King hebben jouw bedienden je dood achter gelaten in de middle of nowhere.
Microsoft brengt Nieuws-app uit voor iOS en Android
Bron:Tweakers / Apps

(20-06-2018 19:09)


Microsoft heeft een Nieuws-app uitgebracht voor iOS en Android. Het gaat om een aangepaste versie van de al langer bestaande MSN-app voor die mobiele platforms. Een combinatie van algoritmes en menselijke redacteuren bepalen welk nieuws bovenaan staat.
THUMB
Film1 morgen als losse streamingdienst beschikbaar met nieuwe app
Bron:iPhoned / Apps

(20-06-2018 16:33)


Film1 komt morgen met een nieuw abonnement waarmee de dienst gaat concurrenten met Netflix, Videoland en Ziggo Go. Bovendien is straks een volledig nieuwe iOS-app beschikbaar.
THUMB
NU.nl-app is nu nog persoonlijker door het vernieuwde Mijn NU
Bron:AndroidWorld / Apps

(20-06-2018 15:07)


Mijn NU is de volgende stap naar een persoonlijker NU.nl, zo laat de nieuwssite aan Androidworld weten. Binnen Mijn NU kun je bepaalde onderwerpen volgen en zo je eigen samengestelde nieuwsoverzicht creëren.
THUMB
OnePlus camera-app 2.7.19 heeft integratie met Google Lens [download]
Bron:AndroidWorld / Apps

(20-06-2018 10:00)


Google Lens was één van Googles grootste aankondigingen van I/O 2017 en is op steeds meer smartphones te vinden. Ook OnePlus heeft de tool in de camera-app geïntegreerd maar dan alleen in de tweede bèta van Android P voor de OnePlus 6. Gelukkig is deze camera-app ook als installatiebestand beschikbaar.
Google Podcasts-app verschijnt voor Android
Bron:Tweakers / Apps

(19-06-2018 20:07)


Google heeft een podcast-app uitgebracht voor Android. Google Podcasts bevat onder andere synchronisatie zodat gebruikers op andere apparaten verder kunnen luisteren. De app geeft ook gepersonaliseerde aanbevelingen.
THUMB
Adobe vernieuwt Document Cloud: nieuwe Scan-app en Office 365-integraties
Bron:TechZine / Apps

(19-06-2018 09:39)


Adobe heeft een reeks updates aangekondigd voor Document Cloud, zijn pakket met apps voor het converteren en bewerken van PDF-documenten. De gratis Scan-app voor Android en iOS wordt verbeterd en de PDF-tools worden beter geïntegreerd met Office 365.
AppEvent: WikiLinks vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(19-06-2018 08:13)


VANDAAG GRATIS : Ben jij ook zo iemand die graag alles op Wikipedia opzoekt? Zeg maar hallo tegen de app van vandaag WikiLinks, want dit is dé app voor iedereen die graag allerlei feitjes en wetenswaardigheden opzoekt. Meer over deze app in onze #ReviewVanDeDag!Na het downloaden krijg je een snelle uitleg over hoe de app werkt en ook hoe je WikiLinks kan laten syncen met je browser.
THUMB
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 24 – 2018
Bron:iPhoned / Apps

(17-06-2018 16:07)


De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft…
Valve neemt maatregel om 'neppe games' die achievements uitdelen te bestrijden
Bron:Tweakers / Apps

(17-06-2018 13:43)


Eerder nam Valve al stappen om 'nepgames' die alleen bestaan om trading cards uit te delen te bestrijden. Inmiddels is het bedrijf klaar om dezelfde maatregelen toe te passen op games die schijnbaar alleen maar bestaan om makkelijk achievements weg te geven.
THUMB
Samsung brengt Good Lock-app voor aanpassen interface terug
Bron:AndroidWorld / Apps

(16-06-2018 20:30)


In 2016 werd Good Lock uitgebracht door Samsung. Hiermee konden gebruikers de interface van Samsung zelf samenstellen en aanpassen. Na Android 7.0 Nougat werd de app echter buiten werking gesteld. Nu is Good Lock in Zuid-Korea opnieuw gelanceerd met talloze opties voor Android Oreo en hoger.
Woensdag 20 Juni
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]