Apps
Ouder >> 
Remasters van oude Tomb Raider-games geschrapt wegens licentieproblemen
Bron:Tweakers / Apps

(22-03-2018 21:21)


Realtech VR schrapt de remasters van de originele Tomb Raider 1-, 2- en 3-games na op de vingers getikt te zijn door uitgever Square Enix. De studio bleek niet om toestemming gevraagd te hebben de games uit te brengen.
Apps en games op Facebook krijgen toegang tot minder data
Bron:Tweakers / Apps

(22-03-2018 08:00)


Apps en games op Facebook krijgen vanaf nu standaard toegang tot minder data. Dat heeft Facebook-voorman Mark Zuckerberg bekendgemaakt als reactie op het schandaal rond de datavergaring van anlysebedrijf Cambridge Analytica.
Medeoprichter WhatsApp doet mee met #deletefacebook
Bron:OneMoreThing / Apps

(21-03-2018 10:04)


De naam Brian Acton zegt je waarschijnlijk niet zoveel, maar hij heeft je leven wel een…
Epic Games stelt assets van geflopte game Paragon beschikbaar
Bron:Tweakers / Apps

(20-03-2018 19:05)


Epic Games stelt de assets van mobagame Paragon gratis beschikbaar aan ontwikkelaars die werken met Unreal Engine 4. De personages uit de game en hun bijbehorende animaties en skins kunnen daardoor gebruikt worden in andere games.
Hardwarefabrikanten lijken gamemerknamen weg te halen bij AMD-producten
Bron:Tweakers / Apps

(20-03-2018 18:47)


Sommige hardwarefabrikanten lijken hun gamemerknamen weg te halen bij producten op basis van AMD-hardware. Mogelijk heeft dat te maken met het GeForce Partner Program, waarmee Nvidia dergelijke merknamen exclusief aan zich zou willen binden.
THUMB
Integratie van podcasts in Google-app krijgt update
Bron:AndroidWorld / Apps

(20-03-2018 16:00)


Google werkt al een tijdje aan een eigen podcastspeler die in de Google-app zit. Deze nieuwe functie krijgt nu een update die het nog gebruiksvriendelijker moet maken.
Sims-vader Will Wright werkt aan nieuwe mobiele game
Bron:OneMoreThing / Apps

(20-03-2018 14:03)


Will Wright, de geestelijk vader van De Sims en SimCity, werkt aan een nieuwe mobiele game.…
THUMB
AppEvent: Jungle Learning vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(20-03-2018 07:21)


VANDAAG GRATIS : Is jouw kind dol op dieren? Lees dan snel de Review van de Dag Jungle Learning!Jungle Learning bevat een aantal spelletjes. Allereerst is er een educatieve game waarbij kinderen de spelling en uitspraak van verschillende soorten dieren leren.
Gigabyte gaat gamelaptops met 144Hz-scherm met smalle randen uitbrengen
Bron:Tweakers / Apps

(19-03-2018 17:00)


Gigabyte heeft een teaser van de Aorus 15 en Aeorus 15X online gezet waarbij het bedrijf al enkele eigenschappen noemt. Zo krijgen de laptops schermen met ondersteuning van 144Hz-weergave en smalle randen.
Thermaltake geeft rgb-producten stembesturing via app
Bron:Tweakers / Apps

(19-03-2018 11:58)


Thermaltake heeft zijn software en iOS-app van een update voorzien, die het mogelijk maakt om de rgb-verlichting van producten zoals ventilatoren en koelers met spraak te besturen. Met stemcommando's kunnen de lichteffecten aangepast worden.
THUMB
Samenwerking NetApp en Ducati richt zich op motorracen
Bron:TechZine / Apps

(22-03-2018 11:27)


NetApp laat aan Techzine weten over een samenwerking met Ducati, dat onderdeel is van de Volkswagen Group. Het bedrijf is sponsor van het Ducati-team tijdens de MotoGP. Daarnaast helpt NetApp om de prestaties, stabiliteit en betrouwbaarheid zowel op als naast het circuit te verbeteren.
THUMB
Zo gaat de augmented reality-game Ghostbusters World eruit zien
Bron:AndroidWorld / Apps

(21-03-2018 20:00)


Natuurlijk zijn we allemaal druk geweest met het vangen van Pokémon, maar voor de fans van Ghostbusters komt er iets nieuws aan: Ghostbusters World, een augmented reality-spel dat spelers in de echte wereld spoken laat vangen. Tijdens GDC kreeg de wereld de eerste bewegende beelden te zien.
THUMB
AppEvent: Basic Calculator Pro vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(21-03-2018 09:32)


VANDAAG GRATIS : Heb je soms het idee dat de rekenmachine van je iDevice niet toereikend genoeg is? Dan is Basic Calculator Pro de app voor jou! Meer over deze handige rekenmachine in onze #ReviewVanDeDag!Basic Calculator Pro is net iets geavanceerder dan de standaard-app die op je iDevice te vinden is.
THUMB
PUBG Mobile review: topgame maakt ook op de iPhone indruk
Bron:iPhoned / Apps

(20-03-2018 19:02)


PUBG Mobile is nu te downloaden in de App Store. Werkt dat wel, zo’n grote Battle Royale-game op een smartphonescherm? Lees het in onze PUBG Mobile review.
ING stopt halverwege april met bankieren-app voor Windows 10 Mobile
Bron:Tweakers / Apps

(20-03-2018 17:54)


ING stopt 16 april met de ondersteuning van zijn app voor mobiele betalingen met Windows-smartphones. Het is dan niet meer mogelijk om gebruik te maken van de app. ING zegt te stoppen omdat het besturingssysteem geen updates meer krijgt.
THUMB
Populaire HBO-serie Westworld krijgt eigen mobiele game
Bron:AndroidWorld / Apps

(20-03-2018 14:45)


Westworld is een populaire serie van HBO. Het tweede seizoen van de serie zal binnenkort beschikbaar zijn en waarschijnlijk is dat een goede reden om een mobiele game te lanceren. Het is mogelijk om je alvast te registreren en als een van de eerste aan de slag te gaan met het spel.
THUMB
Google Creative Lab lanceert augmented reality-app Just a Line
Bron:AndroidWorld / Apps

(20-03-2018 10:02)


De creatieve mensen van Googles Creative Lab hebben weer een nieuwe app geproduceerd. Het heet Just a Line - Draw Anywhere, with AR en staat in het teken van augmented reality.
THUMB
Google Play Instant: apps en games proberen zonder installatie
Bron:AndroidWorld / Apps

(19-03-2018 21:01)


Een tijd terug lanceerde Google een nieuwe feature die je in staat stelt apps te proberen voordat je ze download. Instant apps, zoals deze functie heet, krijgt een uitbreiding met games.
Amazon kondigt GameOn-dienst aan voor integratie van competities in games
Bron:Tweakers / Apps

(19-03-2018 15:21)


Amazon heeft een dienst onder de naam GameOn aangekondigd. Die moet gameontwikkelaars in staat stellen om via enkele api's een competitie-element aan hun spel toe te voegen op desktops, consoles of mobiele apparaten.
THUMB
AppEvent: Toca Life School vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(19-03-2018 07:35)


VANDAAG GRATIS : Pak je rugzak – het is tijd voor Toca Life: School! Lees alles over deze app in de Review van de Dag! Volg verschillende lessen, kies een kluisje en voer een voedselgevecht in de kantine. Met vijf locaties en 34 personages kun je je eigen schoolavonturen maken! Ook buiten schooltijd valt er genoeg te beleven.
Vrijdag 23 Maart
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]