THUMB
AppEvent: My Graphing Calculator vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(16-01-2018 07:28)


VANDAAG GRATIS : Is de standaard rekenmachine van je iPhone niet toereikend genoeg? Misschien is My Graphing Calculator dat dan wel! Vandaag testen we deze app in onze nieuwe Review van de Dag! My Graphing Calculator is een rekenmachine die complexe getallen ondersteunt en al je berekeningen opslaat.
THUMB
WhatsApp gaat je voor spam waarschuwen maar kan er weinig aan doen
Bron:AndroidWorld / Apps

(15-01-2018 18:03)


Spam is overal, in je mailbox maar ook op je social media-accounts. Tegenwoordig ontvang je ook spam-berichten van onbekende telefoonnummers in WhatsApp. Het bedrijf probeert maatregelen te nemen tegen dit soort praktijken.
THUMB
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 2 – 2018
Bron:iPhoned / Apps

(14-01-2018 16:12)


De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft…
THUMB
Zo herken je betaalde apps met proefabonnementen in de App Store
Bron:iPhoned / Apps

(14-01-2018 10:11)


Steeds meer apps en diensten vragen een maandelijks bedrag voor het gebruik ervan. Gelukkig is er vaak ook een proefabonnement om ze te proberen, iets wat Apple nu in het…
THUMB
WhatsApp bèta ontvangt handige mention-knop in groepsgesprekken
Bron:AndroidWorld / Apps

(13-01-2018 20:30)


WhatsApp rolt in de nieuwste bèta-update versie 2.8.13 een nieuwe feature uit voor groepsgesprekken. Het gaat om mentions van jou die niet meteen in beeld staan. Met een nieuwe knop kan je al deze mentions in één keer zien.
THUMB
Nieuwe Games in de Google Play Store week 2 - 2018
Bron:AndroidWorld / Apps

(12-01-2018 20:00)


We hebben weer drie nieuwe en fijne games voor jullie voor de nodige ontspanning. Deze week hebben we zelfs een game voor de allerkleinsten met Boswachter Luke.
Gids: zo gebruik je de Activiteit-app van Apple
Bron:iPhoned / Apps

(12-01-2018 13:22)


Wil je bijhouden hoeveel je beweegt op een dag? Dan staat de Activiteit-app van Apple voor je klaar. We leggen uit wat er allemaal mogelijk is.
THUMB
AppEvent: Downgeon Quest vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(12-01-2018 07:20)


VANDAAG GRATIS : Speel je graag spelletjes op je smartphone? Vandaag recenseren wij het spel Downgeon Quest. Lees er alles over in de Review van de Dag! Dumholf heeft jouw hulp nodig om te ontsnappen uit een ondergrondse kerker. Tik op tegels om te onthullen wat eronder verborgen ligt.
THUMB
Regisseur The Hunger Games aan de slag voor Apple
Bron:OneMoreThing / Apps

(11-01-2018 14:38)


Het is niet langer een geheim. Apple is bezig met de lancering van een streaming-videodienst die met Netflix gaat concurreren. De naam wordt mogelijk Apple Video en de productie van een aantal exclusieve series is in volle gang. Zojuist is bekend geworden dat de regisseur van The Hunger Games voor Apple aan de slag gaat.
Multiscope: ongeveer 3 procent Nederlanders streamt games
Bron:Tweakers / Apps

(11-01-2018 08:41)


Ongeveer 3 procent van de respondenten in een onderzoek van Multiscope zegt games te streamen. Dat meldt het onderzoeksbureau. Een op de tien respondenten zegt naar streams van games te kijken. Dat percentage ligt fors hoger onder jongeren.
THUMB
Opinie: Een jaar met meditatie-app Headspace
Bron:iPhoned / Apps

(15-01-2018 19:28)


Het wordt wel eens vergeten, maar ook voor je geestelijke gezondheid zijn apps verkrijgbaar. Wij gebruikten een jaar Headspace, en delen vandaag onze ervaringen.
Awesome Games Done Quick haalt opnieuw meer dan 2 miljoen dollar op
Bron:Tweakers / Apps

(15-01-2018 11:05)


Awesome Games Done Quick heeft opnieuw meer dan 2 miljoen dollar opgehaald voor The Prevent Cancer Foundation, die zich inzet voor kankerpreventie. Het uiteindelijke bedrag, ongeveer 2,2 miljoen dollar, is weer een record.
Google Duo kan Android-gebruikers bellen die app niet geïnstalleerd hebben
Bron:Tweakers / Apps

(14-01-2018 10:45)


Google heeft het met zijn videobelapplicatie Duo mogelijk gemaakt om Android-gebruikers te bellen terwijl zij zelf niet de Duo-applicatie hebben geïnstalleerd. Dat werkt met een technologie die Google App Preview Messaging noemt.
THUMB
AppEvent: GeoBee Challenge vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(14-01-2018 07:52)


VANDAAG GRATIS : National Geographic is wereldwijd bekend en heeft als hoofddoel de (geografische) kennis van de wereld te verbeteren. Hoeveel geografische kennis heb jij? Kom erachter met de Review van de Dag GeoBee Challenge! Het doel van het spel is om de meerkeuzevragen correct te beantwoorden en de locaties op de kaart zo snel mogelijk te ontdekken.
THUMB
AppEvent: SquatRight vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(13-01-2018 10:48)


VANDAAG GRATIS : Squats zijn goed voor verschillende spieren in je benen en daarom ook een populaire oefening in de sportschool! Maar voer je ze wel goed uit? Kom erachter met SquatRight! Lees er alles over in deze #ReviewVanDeDag. De app werkt heel simpel: start ‘m op, klik op “Activate” doe je iPhone vervolgens in je zak (aan de voorkant) en start met je oefening.
THUMB
Data gezondheid-app voor het eerst in rechtszaak gebruikt
Bron:OneMoreThing / Apps

(12-01-2018 15:08)


Met een iPhone op zak of een Apple Watch om je pols heb je een goed beeld van je dagelijkse activiteit. De gezondheid-app telt je stappen en houdt bij hoeveel trappen je hebt gelopen. Met de Apple Watch komt daar ook data over je hartslag bij. Handig, maar het kan ook tegen je gebruikt worden.
THUMB
Samen zoeken: Politie werkt aan app voor burgerzoekacties
Bron:OneMoreThing / Apps

(12-01-2018 12:22)


De Nederlandse Politie lanceert binnenkort een nieuwe app genaamd Samen zoeken. Het is een nieuw hulpmiddel waarmee burgers zelf zoekacties naar vermiste personen op kunnen zetten. Vorig jaar ontstonden meermaals burgerzoekacties, bijvoorbeeld bij de zoektocht naar het meisje Savannah.
THUMB
WhatsApp Business krijgt labels en is bètastatus af
Bron:AndroidWorld / Apps

(11-01-2018 18:45)


De zakelijke variant van WhatsApp nadert voltooiing. WhatsApp Business verkeert niet meer in bètafase. Daarnaast heeft de zakelijk tool nu de beschikking over handige labels.
THUMB
Nieuwe macOS-bug: App Store-instellingen te wijzigen met ieder wachtwoord
Bron:iPhoned / Apps

(11-01-2018 08:48)


macOS High Sierra blijft een zwakke plek voor Apple. In de Mac-software is wederom een bug gevonden die de App Store systeemvoorkeuren met een willekeurig wachtwoord ontgrendelt.
THUMB
AppEvent: Wordly! vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(11-01-2018 07:45)


VANDAAG GRATIS : Verbeter je Engelse woordenschat met de app Wordly! Je leest er alles over in de Review van de Dag! Het doel van Wordly! is om zoveel mogelijk woorden te vinden voordat de tijd verloopt. Onder aan het scherm kun je zien hoeveel mogelijke woorden er zijn.
Vrijdag 19 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]