THUMB
Google werkt met Unity aan ontwikkelaarskit voor games
Bron:AndroidWorld / Apps

(19-01-2019 11:00)


Google werkt aan een softwarekit voor ontwikkelaars waarmee ze vlotter aan de slag kunnen voor de ontwikkeling van games voor Android. Google werkt daarvoor samen met Unity
THUMB
AppEvent: Dream Bubblez vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(18-01-2019 07:26)


VANDAAG GRATIS : Heb jij een drukke week achter de rug en kan je wel wat ontspanning gebruiken? Lees dan snel de Review van de Dag waarin wij de tijdelijk gratis app Dream Bubblez uitlichten! Dream Bubblez draait volledig om bubbels. Het spel bevat twee game-opties: een snelle modus en een ontspannen modus.
THUMB
WhatsApp stelt stickers-integratie open voor Gboard
Bron:AndroidWorld / Apps

(17-01-2019 17:00)


WhatsApp heeft vorig jaar zijn stickers-integratie aangekondigd, maar wil nu ook, stickers van toetsenborden toelaten. Gboard zal de eerste zijn die ermee aan de slag kan.
Mozilla gaat Send-app voor versturen bestanden uitbrengen
Bron:Tweakers / Apps

(16-01-2019 17:50)


Mozilla gaat Send uitbrengen, een losse app om grote bestanden te versturen op een privacyvriendelijke manier. Het is nog onbekend wanneer de app precies moet uitkomen. De functie is al getest.
THUMB
Battelands Royale is de zoveelste battle royale-game, maar met leuke twist
Bron:iPhoned / Apps

(16-01-2019 14:58)


Battelands Royale werkt niet heel anders dan PUBG of Fortnite, maar onderscheidt zich dankzij een eigen fantasiewereld die blijft verrassen.
'EA schrapte Star Wars-openwereldgame ten faveure van game die sneller uitkomt'
Bron:Tweakers / Apps

(16-01-2019 09:01)


Volgens de website Kotaku heeft Electronic Arts de van Visceral Games overgenomen Star Wars-openwereldgame definitief geschrapt, omdat de uitgever op een eerder tijdstip een andere, minder uitgebreide Star Wars-titel wil uitbrengen.
THUMB
AppEvent: Blink Quick Memo vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(16-01-2019 07:16)


VANDAAG GRATIS : Heb je veel aan je hoofd of wil je nooit meer iets vergeten? Dan is de tijdelijk gratis app Blink Quick Memo wat voor jou! Meer over deze app lees je in de Review van de Dag! Zoals de naam eigenlijk al verklapt is Blink Quick Memo een notitie-app waarmee je snel een notitie kunt aanmaken.
Valve gaat machinelearning inzetten voor betere gamesuggesties op Steam
Bron:Tweakers / Apps

(15-01-2019 10:35)


Valve laat in een blogpost weten dat het in 2019 op gameplatform Steam gebruik gaat maken van machinelearning. Daarmee wil het bedrijf de gamesuggesties verbeteren die het platform aan gebruikers voorschotelt.
THUMB
Immer: Nieuwe lees-app wil de charme van papieren boeken digitaliseren
Bron:iPhoned / Apps

(14-01-2019 11:09)


Als je het aantal e-readers in de gemiddelde treincoupe telt, lijken veel mensen het er over eens te zijn: een smartphone is niet geschikt om een boek op te lezen.…
Awesome Games Done Quick haalt bijna 2,4 miljoen dollar op
Bron:Tweakers / Apps

(14-01-2019 07:56)


De meerdaagse speedrunningmarathon Awesome Games Done Quick heeft in totaal 2,39 miljoen dollar opgehaald voor de Prevent Cancer Foundation. Daarmee is het record van vorig jaar verbroken.
THUMB
AppEvent: Binoculars vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(19-01-2019 10:16)


VANDAAG GRATIS : Op zoek naar een verrekijker-app? Vandaag recenseren wij de Binoculars voor de Review van de Dag! Met een verrekijker kun je gemakkelijk inzoomen op objecten en dit is precies wat deze applicatie ook doet. Veeg verticaal aan de rechterkant van het scherm om te zoomen.
NetherRealm toont bloederige gameplaybeelden Mortal Kombat 11
Bron:Tweakers / Apps

(17-01-2019 21:17)


NetherRealm Studios heeft donderdag een trailer met de eerste gameplaybeelden van Mortal Kombat 11 getoond. De video toont dat het spel weer de nodige hoeveelheid bloed en gruwelijke scenes bevat.
THUMB
Snelweg Sprookjes is een leuke interactieve luisterapp voor in de auto
Bron:AndroidWorld / Apps

(17-01-2019 13:31)


Volkswagen heeft ‘Snelweg Sprookjes’ in de Play Store gelanceerd, een interactieve luisterapp speciaal voor kinderen.
Westworld-game stopt na klacht van Bethesda over gebruik Fallout Shelter-inhoud
Bron:Tweakers / Apps

(16-01-2019 16:29)


Westworld Mobile is uit de Google Play Store en App Store gehaald en werkt vanaf half april niet meer. Bethesda klaagde eerder dat de game code van de game Fallout Shelter gebruikte. Warner en Bethesda troffen een schikking; de sluiting van de game is hier vermoedelijk onderdeel van.
Nike ontwikkelt zelfknopende sportschoen die aangestuurd wordt door een app
Bron:Tweakers / Apps

(16-01-2019 11:56)


Nike heeft een nieuwe zelfknopende sportschoen voorgesteld die zich automatisch aanpast aan de vorm van je voet. Het verschil met de eerdere generatie van het slimme schoeisel is dat je de sluiting, behalve met een fysieke knop, nu ook kan aanspannen via een smartphone-app.
Twitter geeft Android-app knop voor tweets op basis van omgekeerde chronologie
Bron:Tweakers / Apps

(16-01-2019 07:38)


Twitter voorziet de eigen Android-app van een knop waarmee gebruikers kunnen wisselen tussen een weergave met tweets op basis van algoritmes of de omgekeerde chronologische volgorde. Dit was eerder al in de iOS-app beschikbaar.
YouTube-app krijgt nieuwe bediening: swipen door video’s
Bron:OneMoreThing / Apps

(15-01-2019 12:42)


YouTube voegt een belangrijke nieuwigheid aan zijn app toe. Je kunt sneller naar de vorige of volgende video gaan door naar links of rechts te vegen.
THUMB
Zo installeer je macOS-apps buiten de App Store om
Bron:iPhoned / Apps

(14-01-2019 15:04)


De Mac App Store zit bomvol handige macOS-apps, maar niet alles is er te vinden. Sommige programma’s dien je buiten de App Store om te installeren. Zo doe je dat.
Twitter komt met aparte bèta-app voor testen experimentele functies
Bron:Tweakers / Apps

(14-01-2019 08:01)


Twitter gaat een aparte bèta-app uitbrengen voor gebruikers die mee willen doen met tests van experimentele functies. De eerste nieuwe functies in de app zijn kleurcodes in antwoorden en algoritmische sortering van antwoorden op een tweet.
THUMB
AppEvent: CALC Swift vandaag gratis.
Bron:AppEvent / Apps

(14-01-2019 07:04)


VANDAAG GRATIS : Zoek jij een rekenmachine die net wat meer dan de standaard rekenmachine-app kan? Lees dan snel de Review van de Dag waarin wij de tijdelijk gratis app CALC Swift uitlichten! Van makkelijke berekeningen tot aan moeilijke wetenschappelijke berekeningen, CALC Swift kan het allemaal! Alle berekeningsfuncties zijn toegankelijk door middel van veegbewegingen, veeg omhoog om eerdere berekeningen te bekijken en naar links voor geavanceerde berekeningsfuncties.
Donderdag 24 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]