thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: Algemeen
Gepubliceerd: Dinsdag 22 Oktober 2013 om 20:39

Apple heeft vandaag tijdens een evenement de nieuwe iPad Mini 2 aangekondigd met vele verbeteringen waaronder een nieuw retina scherm en een A7 processor. Apple heeft de oude iPad Mini niet uit de productie gehaald maar goedkoper aangeboden. De huidige iPad Mini heeft namelijk een prijsverlaging gekregen van 399 dollar naar 299 dollar. De nieuwe iPad Mini 2 wordt momenteel verkocht voor de oude iPad mini prijs van 399 euro.

Je kunt in november een iPad mini zonder Retina-scherm en met 16GB opslag aanschaffen vanaf $299. Wat dit omgerekend zal zijn in euro’s is echter nog niet bekend, maar het is een stuk goedkoper als de huidige verkoop prijs van de iPad Mini.

Nieuwe ipad Mini 2:

De nieuwe ipad Mini 2 van Apple heeft vooral technisch vele verbeteringen waaronder een retinadisplay met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Net zoals de iPad Air en iPhone 5S beschikt de nieuwe iPad Mini 2 over een A7 processor welke de iPad Mini 2 naar een desktop ervaring brengt waarop snellere apps gedraaid kunnen worden zonder dat de iPad mini op zijn 10-urige batterijduur hoeft in te leveren. Verder beschikt de nieuwe iPad Mini 2 over een 5 megapixel iSight camera.

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Maandag 25 Maart
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]