thumb
Nieuwsbron: APPEVENT
Categorie: Apps
Gepubliceerd: Woensdag 4 November 2015 om 04:00

VANDAAG GRATIS :

Het is weer woensdag en dus Kidsdag bij AppEvent! Vandaag ben jij de baas in de stad, met de app Toca Life Town. Ontdek zes plekken en bepaal het leven van maar liefst 21 karakters! 

In Toca Life Town kun je als speler zes plekken ontdekken: een politiebureau, winkel, restaurant, huis, appartement en park. Elke locatie heeft zijn unieke kenmerken. Zo kun je in de winkel boodschappen doen, agentje spelen op het politiebureau, zandkastelen bouwen in het park en thuis een filmpje kijken met je vrienden.

Het mooie aan Toca Life Town is dat je al je creativiteit erin kwijt kan. Elk object kan worden verplaatst en je kunt de verschillende personages volledig zelf aankleden en inzetten op elke locatie. Een perfecte manier dus voor kinderen om hun fantasie te gebruiken en een eigen wereld te creëren. In het spel zitten meerdere schatten verstopt en jij bepaalt wanneer het nacht is en wanneer de zon schijnt.

Wat betreft de besturing werkt Toca Life Town erg eenvoudig. Met een tap verplaats je personages en objecten en met een simpele swipe verken je de verschillende mappen. Grafisch ziet het er kindvriendelijk uit en de app vereist geen kennis van de Engelse taal. Toca Life Town is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder en werkt zowel voor de iPhone, iPad en iPod touch.

Toca Life Town kost normaal €2,99, maar is nu tijdelijk gratis bij AppEvent.

Het bericht Toca Life Town verscheen eerst op AppEvent - Als je voor apps bent!.

Download Toca Life: Town

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Dinsdag 19 Februari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]