thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: HTC
Gepubliceerd: Dinsdag 14 Januari 2014 om 21:11

De HTC One X en One X+ zullen geen Android 4.4 update ontvangen. Via Twitter heeft HTC bekend gemaakt dat beide smartphones inderdaad geen update zullen ontvangen naar de nieuwe Android versie. Eerder gingen er geruchten dat de toestellen deze update wel zouden krijgen, maar dit is na bevestiging van HTC dus niet het geval.

Via het Engelse Twitteraccount heeft het bedrijf laten weten dat de update niet beschikbaar zal komen voor de HTC One X en HTC One X+, een vreemde zet aangezien beide smartphones momenteel nog erg populair zijn. Op dit moment maken de toestellen gebruik van Android 4.2.2 Jelly Bean. Ook de Android 4.3 update is nog onzeker. HTC laat via Twitter weten:

We kunnen bevestigen dat de One X+ verder geen Android-updates meer zal krijgen en de huidige versie van Android zal behouden. We realiseren ons dat dit nieuws voor sommigen als een teleurstelling komt, maar onze klanten kunnen ervan uitgaan dat we beide apparaten zo hebben ontworpen dat het beste uit de camera en audiobeleving gehaald kan worden.

 

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant

Meest Gelezen Nieuws:
Donderdag 17 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]