thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: Motorola
Gepubliceerd: Vrijdag 2 Augustus 2013 om 23:17

Vele Nederlanders waren zeer positief over de nieuwe Motorola Moto X smartphone, maar helaas zal het topmodel van Motorola niet te koop zijn in Nederland. De Moto X smartphone beschikt over goede specificatie’s en vooral nieuwe feature’s. Natuurlijk willen wij graag het toestel in Nederland te koop zien, maar dat gaat voorlopig nog niet gebeuren.

Volgens de website Cult of Android zal dit niet gebeuren, volgens een Motorola medewerker komt de Moto X smartphone niet naar het Verenigd Koninkrijk, aangezien het Verenigd Koninkrijk één van de belangrijkste smartphone markten is, gaan we er van uit dat de Moto x smartphone ook niet in Nederland verkocht zal worden. Volgens Motorola is de Moto X smartphone het begin, daarom zullen er meerdere toestellen uitkomen welke ook in Nederland verkocht zullen worden.

De Motorola Moto X smartphone zal wel te koop zijn via diverse import mogelijkheden, indien de smartphone als import beschikbaar zal zijn laten wij dat uiteraard zo snel mogelijk weten met een uitgebreide handleidingen. Helaas is de prijs via import vele malen hoger dan de standaard adviesprijs.

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant

Meest Gelezen Nieuws:
Dinsdag 19 Februari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]