thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: Motorola
Gepubliceerd: Dinsdag 14 Januari 2014 om 21:06

De Moto x is het huidige vlaggenschip van Motorola. Vandaag heeft Motorola tijdens een evenement aangekondigd dat de populaire Moto X smartphone ook verkocht zal worden in Europa voor een verkoop adviesprijs van 429 euro. De telefoon is vanaf 1 februari te koop in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. 

Een tijdje geleden heeft Motorola ook al de goedkopere smartphones naar Europa gebracht waaronder de Moto G. Vooralsnog is het nog onduidelijk wanneer de populaire smartphone verkocht zal worden in Nederland. Vooralsnog is Nederland nog niet aan de beurt voor een launch.

Moto X smartphone:

Het toestel beschikt over een 4,7-inch scherm met een 720p resolutie. De smartphone draait op een X8 System chip welke gebaseerd is op de Snapdragon S4. De chip is speciaal ontwikkeld voor de Moto X smartphone, een van de vele voordelen is dat de chip enorm zuinig is. De Moto X draait op een volledige stock versie van Android 4.2.2.

De smartphone beschikt over een accu met een vermogen van 2200mAh, wat volgens de fabrikant gelijk is aan een gebruik tijd van 24 uur. Motorola heeft de smartphone uitgerust in een 16GB en 32GB variant. De smartphone beschikt ook over een aantal gestures, waaronder bij het schudden van de smartphone opent de camera interface, waardoor je snel en makkelijk foto’s kan nemen.

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant

Meest Gelezen Nieuws:
Dinsdag 19 Februari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]