thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TELECOMNIEUWS
Categorie: Nokia
Gepubliceerd: Dinsdag 23 Oktober 2012 om 11:20

Nokia heeft vandaag officieel haar nieuwe smartphone onthuld: de Lumnia 510. Dit word de goedkoopste windows phone 7.5 smartphone die de Finnen tot op dit moment gemaakt hebben, het toestel gaat ca. 159 euro kosten. Het toestel zal voorlopig, echter niet in Europa (en Nederland) te koop zijn.

De specificaties van de Nokia Lumia 510 zijn bescheiden. Het toestel is voorzien van WiFi, GPRS/EDGE en Bluetooth 2.1 (3G/HSDPA-support ontbreekt), een 5-megapixel camera met een VGA-videorecorder, 256MB RAM en 4GB geheugen (niet uitbreidbaar, wel krijg je gratis 7GB opslagruimte op Microsofts SkyDrive cloudservice).

Navigeren is mogelijk dankzij de ondersteuning van GPS en Nokia’s navigatieservices (Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport). Standaard wordt de Nokia Lumia 510 dus met (het oude) Windows Phone 7.5 uitgerust maar waarschijnlijk zal het toestel uiteindelijk ook een upgrade naar Windows Phone 7.8 ontvangen.

De Lumia 510 ligt vanaf november in winkels in China, Zuid Amerika, Azië en India. Hieronder kun je een video demo van de Lumia 510 bekijken.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kblZ998mmkI&noredirect=1

Bron: http://www.engadget.com/2012/10/23/nokia-launches-budget-lumia-510/

Bron: Nokia heeft haar nieuwe smartphone aangekondigd, de Nokia Lumnia 510 (TelecomNieuws.com)

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Zondag 20 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]