thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: Nokia
Gepubliceerd: Donderdag 5 September 2013 om 19:26

De Nokia Lumia 1020 komt binnenkort beschikbaar. Nokia heeft vandaag bekend gemaakt dat de nieuwe Lumia 1020 vanaf eind deze maand verkocht zal worden in Nederland in diverse kleuren waaronder geel, wit en zwart. De Nokia Lumia 1020 zal vanaf eind september verkocht worden in Nederland. De Lumia 1020 is het nieuwe cameravlaggenschip van Nokia en heeft een indrukwekkende 41-megapixelcamera. De adviesprijs van de Nokia Lumia 1020 is 699 euro. De Lumia 1020 beschikt over een 41 megapixel auto forucs PureView camera. De camera heeft een 1/1.2 inch BSI sensor, 6-lens Zeiss-lens en optische beeldstabilisatie.

Om het beste uit deze camera te halen heeft Nokia deze smartphone niet alleen afgeleverd met geweldige hardware maar ook de software voor het bewerken van je foto’s is verbeter. De telefoon beschikt standaard over twee nieuwe buil in apps waaronder Pro Camera en Smart Camera. De Lumia 1020 kan video vastleggen tot een resolutie van 1080p.

De Nokia smartphone beschikt over een dual core processor met een kloksnelheid van 1,5Ghz. Het toestel ondersteunt 2 GB RAM en standaard 32 GB interne opslag wat uitbreidbaar is door SD. Zoals gebruikelijk bij de nieuwe smartphones van Nokia met Microsoft OS, krijg je er  7 GB gratis SkyDrive-opslag bij, aangezien SkyDrive ook een Microsoft product is.

 

 

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Donderdag 24 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]