thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: Nokia
Gepubliceerd: Maandag 10 Februari 2014 om 21:36

Nokia zal in februari tijdens het Mobile World Congress een nieuwe Android smartphone op de markt brengen. Er gaan al langer geruchten over een mogelijke Android-smartphone van Nokia, een opvallende maar vooral slimme keus van Nokia om zo een groter markt aandeel te krijgen in de smartphone markt. Nokia zal de interface wel geheel aanpassen waardoor eigenlijk alleen de Play Store zo zal blijven. 

De Nokia X smartphone is een goedkope Nokia Asha smartphone welke beschikt over een 4-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Verder is er een dual core processor welke draait op een snelheid van 1,2Ghz aanwezig. De processor draait in combinatie met 512MB werkgeheugen. Eerder deze maand zijn er diverse screenshots en render afbeeldingen opgedoken van de smartphone. De Android interface van het toestel heeft veel weg van de Windows Phone layout. De Nokia X smartphone welke draait op Android zal verkocht worden voor een zeer goedkoop bedrag.

De Nokia Normandy of Nokia X smartphone zal rond eind februari aangekondigd worden volgens anonieme bronnen tegenover Wall Street Journal.

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant

Meest Gelezen Nieuws:
Dinsdag 19 Februari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]