thumb
Nieuwsbron: TELECOMNIEUWS
Categorie: Providers
Gepubliceerd: Maandag 2 April 2012 om 17:59

Ben jij één van de vele die ook zijn eigen bundel wil samenstellen? Uit onderzoek blijkt dat niet 88% van de ondervraagden zelf hun bundel willen samen stellen. Veel bedrijven spelen hier al leuk op in, maar toch komt Telfort met een heel ander idee.

Telfort kondigt daarom een nieuw abonnement aan vandaag. Dit is anders dan de vernieuwde abonnementen van T-Mobile laatst en is dit keer volledig gefocust op bellen en sms’en. Hiernaast kan er ook gekozen worden voor een internet- en/of toestelbundel en is bellen al na 10 minuten gratis.

Dit wordt het basisabonnent genoemd en kan al worden afgesloten vanaf €0. Je betaald dan wel ongeveer 20 cent per minuut of sms, maar daar staat tegenover dat het gratis is vanaf 10 minuten. Ook sta je nooit voor verassingen te staan door middel van het datalimiet wat je in kunt stellen. Meer data kun je kopen via sms of de website.

Het Telfort Mobiel Abonnement is vanaf 16 april a.s. beschikbaar via telfort.nl, Telfort winkels, The PhoneHouse en Telecombinatie.

 

Bron: Telfort komt met geheel nieuw abonnement (TelecomNieuws.com)

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Zondag 20 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]