thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: ANDROIDWORLD
Categorie: Samsung
Gepubliceerd: Woensdag 18 Januari 2012 om 14:18

Hebben we net een artikel gepubliceerd over de mogelijke opvolger van de Samsung Galaxy S II, verschijnt er een video van een persconferentie die Samsung gehouden heeft tijdens het CES in Las Vegas afgelopen week, waarin een toestel te zien is die veel gelijkenissen vertoond met de eerder verschenen mock-up.

Samsung Galaxy S III

De nieuwe Galaxy S III zou een 1,5 GHz Samsung Exynos 4412 quadcoreprocessor bevatten. Het 4.65 inch grote Super AMOLED Plus-scherm van 1280 x 720 pixels met HD-resolutie kan natuurlijk niet ontbreken. Dit scherm zou dan overeenkomen met die van de Galaxy Nexus. Verder gaan we er van uit dat Android 4.0 (eventueel in combinatie met TouchWiz 5.0) wordt meegeleverd en hopen we op een 12 MP camera en 2 GB aan RAM-geheugen. Maar nu gaan er weer geruchten dat er een 1.8 GHz dualcoreprocessor in zou zitten. De overige specificaties blijven ongeveer gelijk.

Kanttekening

In ieder geval lijkt het er op dat de hardwareknoppen onderin gewoon aanwezig zijn en dat het toestel ongelofelijk dun is. Toch zien we dat er enkele icoontjes in de notificatiebalk ontbreken en lijkt het erop dat de getoonde afbeelding niet echt is. Wellicht is het toestel in de video een dummy?

Wel ligt het in de lijn der verwachting dat de komst van de Galaxy S III erg dichtbij is en dat de specificaties deze geruchten zeker zullen evenaren.

Spoel de video vooruit naar een minuut of 7:11.

www.youtube.com/watch?v=NxJloZ1Rq0E

Bron: DroidDog

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Woensdag 23 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]