thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: Samsung
Gepubliceerd: Zondag 29 September 2013 om 15:49

Deze week zijn er diverse documenten opgedoken met daarin update informatie van de Galaxy smartphones. Veel toestellen zullen een update ontvangen voor een nieuwe android versie, helaas zal de Note en Galaxy SII geen update meer ontvangen naar een nieuwe Android versie. Beide toestellen zijn inmiddels ruim twee jaar oud, hierdoor zullen er geen updates meer komen.

Wel is er goed nieuws voor de bezitters van een Samsung Galaxy S4, Galaxy SIII en Galaxy Note II. Deze drie modellen krijgen in de toekomst een update naar Android 4.3 Jelly Bean. Waarschijnlijk krijgen de toestellen rond december een nieuwe update beschikbaar. 

Samsung Galaxy SIII en Note II:

Voor de Galaxy S III en Note II is de update een extra grote stap, omdat de toestellen de Android 4.2-update overslaan, deze toestellen krijgen direct Android 4.3. Ook zal de Android 4.3 update het toestel een stuk stabieler en sneller maken waardoor Android beter zal draaien, momenteel zijn er nog wat problemen met de huidige Android versie en de snelheid van het toestel.

Samsung Galaxy SII en Note:

Voor de Samsung Galaxy SII en Note s er slecht nieuws. Samsung zal volgens de roadmap geen updates meer uitbrengen voor het toestel, waardoor we voor  deze oude smartphones geen nieuwe versies van Android meer hoeven te verwachten. Beide toestellen zijn inmiddels ruim twee jaar oud

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Vrijdag 18 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]