thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TABLETINFORMATIE
Categorie: Tablets
Gepubliceerd: Maandag 6 Mei 2013 om 18:35

De eerste HP Android tablet, de HP Slate 7, is vanaf nu te koop bij de eerste Nederlandse winkel. HP presenteerde de HP Slate 7 al in februari. De tablet beschikt over een 7-inch display en draait op Android 4.1 Jelly Bean.

De HP 7 hoort thuis in het budget segment van de tabletmarkt. De tablet beschikt dan ook niet over veel bijzondere specificaties. Het 7-inch display heeft een resolutie van 1.024 x 600 pixels, daarnaast beschikt de tablet over een 1,6GHz dualcore processor, 8GB aan opslaggeheugen en 1GB aan werkgeheugen. Het geheugen kan worden uitgebreid door middel van een microSD kaart. De tablet beschikt aan de voor- en achterzijde over een camera. Voor een optimale audioweergave heeft HP in de tablet de Beats Audio techniek verwerkt. De tablet is natuurlijk ook uitgerust met Bluetooth, een microUSB poort en WiFi. De adviesprijs voor deze tablet is 149 euro.

Vanaf nu is de tablet al verkrijgbaar bij MaxICT. Voor iets minder dan 160 euro kan men hier de zilveren variant van de Slate 7 kopen.In de loop van de maand zal de tablet bij vele andere Nederlands winkels en webwinkels verschijnen.

Lees het volledige artikel

    



Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Dinsdag 19 Februari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]