thumb
Nieuwsbron: TABLETINFORMATIE
Categorie: Tablets
Gepubliceerd: Woensdag 11 September 2013 om 14:46

Chipfabrikant Intel heeft tijdens het 2013 Intel Developer Forum (IDF) in San Fransisco getoond waar het bedrijf op dit moment mee bezig is. CEO Bryan Krzanich liet hier weten dat er Intel tablets voor minder dan 100 dollar in aantocht zijn. Al eerder sprak Intel verwachtingen uit en deed het bedrijf bepaalde beloften wat betreft tablets. Tijdens de persconferentie heeft de chipfabrikant een idee gegeven over wat men kan verwachten wat betreft de prijzen van tablets en op het gebied van processors.

De processors van Intel moeten goedkoper worden zodat deze beschikbaar komen voor tablets in lagere prijsklassen. Krzanich verwacht dat er tijdens de feestdagen tablets zullen verschijnen die door Intel chips worden aangestuurd en voor minder dan 100 dollar beschikbaar zullen zijn. Het is echter nog onduidelijk of Intel doelt op Android of op Windows 8 tablets. Ook is het niet duidelijk hoe de kwaliteit van deze tablets zal zijn. Tablets die op dit moment in de winkel liggen voor 100 dollar of minder beschikken niet over sterke presentaties en bezitten veelal een matig display.

Steeds meer Windows 8 tablets, hybride laptops en convertibles zijn uitgerust met een Intel processor. Tot een paar maanden terug had Intel op het gebied van Android nog niks te vertellen maar op dit moment beschikken er al aardig wat Android tablets over Intels Atom processor.

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant

Meest Gelezen Nieuws:
Vrijdag 22 Maart
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]