thumb
Copyright Foto: Zie BRON
Nieuwsbron: TECHNIEUWS
Categorie: Tablets
Gepubliceerd: Dinsdag 31 December 2013 om 20:01

Samsung heeft een goed gedraaid en vooral de tablet markt heeft het in 2013 zeer goed gedaan bij Samsung. In 2013 heeft Samsung in totaal meer dan 40 miljoen tablet verkocht wereldwijd. Vooral in het thuisland zijn er veel tablets verkocht, maar ook in Nederland is de verkoop erg goed gegaan.

Uit onderstaande cijfers valt op te maken dat er in 2013 een flinke groei zichtbaar is in het aantal verkochte tablets. Dit jaar zijn er ruim 40 miljoen tablets verkocht dat is een flinke stijging van 250 procent ten opzichten van vorig jaar. In 2010 verkocht het bedrijf nog maar 1,5 miljoen tablets, in 2011 is dit gestegen naar 16,6 miljoen stuks. In de eerste twee kwartalen van 2013 heeft het bedrijf al 17 miljoen tablets aan consumenten verkocht.

Vooral de Galaxy Tab en Galaxy Note 10.1 zijn er goed verkocht afgelopen kwartaal. Maar ook de kleinere tablets met een 7-inch scherm formaat hebben het afgelopen jaar erg goed gedaan. Afgelopen jaar heeft Samsung ook flink gestunt met de prijzen in vergelijking met de concurrentie. De sales afdeling van Samsung heeft ook veel deals gesloten met winkels aangezien er veel tablet worden weggeven bij bijvoorbeeld Samsung smartphones of andere elektronica producten.

Lees het volledige artikel

    Gerelateerd Nieuws:
meest recent meest relevant


Donderdag 24 Januari
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]