Providers
Ouder >> 
THUMB
Samsung Galaxy S7 (Edge) krijgt update met Blueborne-fix in Nederland (Vodafone)
Bron:AndroidWorld / Providers

(18-10-2017 16:34)


Vodafone rolt momenteel de laatste beveiligingsupdate van oktober voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge uit. In deze update zijn er weer een aantal beveiligingsproblemen opgelost.
KPN voegt visual voicemail functionaliteit toe aan Android-smartphones
Bron:TechNieuws / Providers

(15-10-2017 23:44)


KPN start vanaf volgende week met de gefaseerde uitrol van Visual Voicemail. Android-gebruikers kunnen de nieuwe voicemail-app downloaden vanuit de Google Play Store.  Visual voicemail functionaliteit Komende week is het voor KPN-klanten mogelijk om de Android-app te downloaden waarin al hun voicemailberichten visueel worden weergeven.
T-Mobile start met 4g-bellen voor beperkte groep klanten met geschikt toestel
Bron:Tweakers / Providers

(13-10-2017 19:17)


T-Mobile is gestart met het aanbieden van 4g-bellen, oftewel VoLTE, voor een beperkte groep klanten. Het gaat om mensen met een Unlimited-abonnement waar ook een VS-bundel aan vastzit. Daarnaast moeten ze een geschikt toestel bezitten.
KPN start 16 oktober met Visual Voicemail voor Android
Bron:Tweakers / Providers

(12-10-2017 21:30)


KPN wijzigt zijn voicemaildienst van 16 tot en met 25 oktober en brengt Visual Voicemail naar zowel consumenten als zakelijke klanten. Het gaat daarbij om de app voor Android. Bij iOS wordt Visual Voicemail geïntegreerd, maar dat volgt later dit jaar.
T-Mobile mag ‘Datavrije muziek’ blijven aanbieden
Bron:TechNieuws / Providers

(11-10-2017 23:23)


Telecomprovider T-Mobile mag definitief de abonnementen met ‘Datavrije muziek’ blijven. Volgens de Autoriteit Consument & Markt is dit niet in strijd met de regelgeving in Nederland.  Muziekdienst De Autoriteit Consument & Markt heeft het verzoek van de burgerrechtenbeweging Bits of Freedom verder onderzocht.
ACM wijst handhavingsverzoek Bits of Freedom over Datavrije Muziek T-Mobile af
Bron:Tweakers / Providers

(11-10-2017 10:48)


De Autoriteit Consument en Markt heeft een verzoek van Bits of Freedom om op te treden tegen de datavrije muziekdienst van T-Mobile afgewezen. De burgerrechtenorganisatie is het daar niet mee eens en zal het besluit aanvechten.
THUMB
T-Mobile heeft het snelste mobiele netwerk in Nederland
Bron:AndroidWorld / Providers

(10-10-2017 11:15)


Er zijn twee dingen belangrijk bij een dataverbinding, betrouwbaarheid en snelheid. T-Mobile kan wat betreft snelheid zeggen dat ze de beste zijn.
THUMB
Ericsson en VodafoneZiggo bouwen samen aan 5G-netwerk
Bron:TechZine / Providers

(09-10-2017 18:40)


Ericsson en VodafoneZiggo gaan een samenwerking aan om het mobiele netwerk van Vodafone in Nederland uit te breiden. Dat netwerk wordt daarnaast – en dat is wellicht belangrijker – klaar gemaakt voor de toekomst. Binnen de samenwerking combineren de twee bedrijven de 5G-compatible radioapparatuur van Ericsson met het frequentiespectrum van Vodafone.
Tele2, T-Mobile en Vodafone gaan ingebouwde simkaarten ondersteunen in Nederland
Bron:Tweakers / Providers

(05-10-2017 06:25)


Tele2, T-Mobile en Vodafone gaan allemaal e-sims ondersteunen in Nederland. De ingebouwde simkaart zit onder meer in iPads, Apple Watch Series 3, diverse Samsung-horloges en de Google Pixel 2-telefoons.
Vodafone begint met aanbieden 1Gbit/s-4g en gebruikt Ziggo-frequenties
Bron:Tweakers / Providers

(04-10-2017 16:55)


Vodafone is begonnen met het aanbieden van 4g met een maximale downloadsnelheid van 1Gbit/s. Dat gebeurt door de frequenties van Ziggo ook te gebruiken. De hogere snelheid moet een snelle verbinding voor meer mensen tegelijkertijd mogelijk maken.
THUMB
‘T-Mobile en Sprint zullen fusie zonder activaverkoop bekendmaken’
Bron:TechZine / Providers

(16-10-2017 11:14)


T-Mobile U.S. en Sprint zouden van plan zijn om een fusieovereenkomst bekend te maken waarbij bezittingen niet direct verkocht worden. Door de portfolio’s intact te houden willen beide bedrijven zoveel mogelijk activiteiten behouden. De twee partijen zijn de derde en vierde grootste telecomproviders van de Verenigde Staten.
THUMB
Vaarwel KPN! Hallo Tele2!
Bron:Mobile Cowboys / Providers

(15-10-2017 10:30)


Vanaf morgen ben ik zowel privé als ook zakelijk verlost van KPN. Het is de tweede keer dat ik van provider wissel. De eerste keer was in 1996 toen ook PTT Telecom verliet voor Libertel. In 2004 keerde ik terug bij KPN en sinds 2008 had ik een zakelijk abonnement.
THUMB
KPN brengt Visual Voicemail naar Android, zo werkt het
Bron:AndroidWorld / Providers

(13-10-2017 12:40)


Telecomprovider KPN heeft bekend gemaakt, vanaf 16 oktober Visual Voicemail voor Androidtoestellen te gaan uitrollen. Hiermee is het de eerste provider die deze voicemaildienst naar Android brengt.
THUMB
Accountdata T-Mobile klanten waren in te zien met slechts een telefoonnummer
Bron:TechZine / Providers

(12-10-2017 17:19)


Een bug in een Web application interface maakte het mogelijk om bij accountinformatie van T-Mobile klanten te komen. Door een telefoonnummer te leveren kon de kwaadwillende e-mailadressen, apparaat-identificatiedata en antwoorden op beveiligingsvragen bemachtigen.
THUMB
Snelste netwerk: T-Mobile wint Speedtest Award
Bron:OneMoreThing / Providers

(11-10-2017 16:21)


Iedere provider zegt het beste 4G-netwerk te hebben, maar hoe meet je dat? De ene gebruiker zal bereik het belangrijkst vinden, terwijl iemand anders de snelste verbinding wil. Als het op snelheid aankomt, is T-Mobile de nummer één van Nederland. Dat blijkt uit een rapport van Ookla, het bedrijf achter Speedtest.
Speedtest Ookla: T-Mobile haalt hoogste 4g-snelheid van Nederland
Bron:Tweakers / Providers

(10-10-2017 17:34)


Volgens onderzoek van speedtestaanbieder Ookla biedt T-Mobile de snelste 4g-verbinding van Nederland. De downloadsnelheid is gemiddeld 64,5Mbit/s en voor upload is dat 17,1Mbit/s. KPN komt op de tweede plaats, gevolgd door Tele2 en Vodafone.
THUMB
Vodafone heeft er de kracht niet meer voor
Bron:Mobile Cowboys / Providers

(09-10-2017 21:30)


Met onmiddellijke ingang heeft Vodafone eind vorige week besloten om haar sinds jaar en dag bekende, en wat mij betreft nog steeds prima te gebruiken, slogan “Power to you” te vervangen. Schijnbaar heeft de rode provider er de kracht niet meer voor.
THUMB
Vodafone start met Gigabit 4G, maar niet voor de iPhone
Bron:OneMoreThing / Providers

(05-10-2017 15:06)


Onze mobiele verbindingen worden steeds sneller en Vodafone begint met het aanbieden van Gigabit 4G. De provider doet dit door vier frequenties te combineren. Naast een hogere snelheid zorgt dit ook voor meer capaciteit voor apparaten op het netwerk.
T-Mobile geeft klanten korting en sportzenders bij combineren vast-mobiel abo
Bron:Tweakers / Providers

(04-10-2017 17:23)


T-Mobile gaat donderdag beginnen met het geven van korting als klanten zowel een vast als mobiel abonnement afsluiten bij de provider. Concurrenten KPN en Vodafone doen dat al langer. De actie moet klanten binden.
THUMB
KPN breidt beveiligingsportfolio verder uit met overname QSight IT
Bron:TechZine / Providers

(03-10-2017 14:14)


KPN werkt er druk aan om zijn beveiligingsdiensten uit te breiden. Eerder dit jaar nam het daarvoor dienstverlener DearBytes over en nu heeft het ook de Nederlandse onderneming QSight IT overgenomen. QSight is een vooraanstaand aanbieder van managed security en public cloud consultancy.
Vrijdag 20 Oktober
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]