Providers
Ouder >> 
THUMB
KPN Safe Lock: slim fietsslot dat smartphone onderweg compleet blokkeert
Bron:AndroidWorld / Providers

(21-06-2017 14:30)


Telecomprovider KPN en Veilig Verkeer Nederland zijn bezig met het ontwikkelen van een slim fietsslot dat het smartphonegebruik tijdens het fietsen blokkeert.
Vodafone-klanten met EU-abonnement krijgen te maken met fup voor roaming
Bron:Tweakers / Providers

(15-06-2017 18:05)


Vodafone legt consumenten met 'roamingabonnement' Red Super een fair use policy op voor roaming. Zij moeten minstens de helft van de tijd in Nederland zijn en de helft van de data in Nederland gebruiken. Dit geldt niet voor bestaande abonnees van de zakelijke variant van hetzelfde abonnement.
KPN en Vodafone leggen verbinding om klanten in hd-voice te laten bellen
Bron:Tweakers / Providers

(14-06-2017 17:17)


KPN en Vodafone zijn bezig met het leggen van een verbinding tussen hun beide systemen, zodat klanten van KPN met die van Vodafone een gesprek met hd-voice kunnen opzetten. Tot nu toe werkte hd-voice alleen tussen klanten van dezelfde provider.
THUMB
KPN levert Nokia 3 en Nokia 6 vanaf 28 juni uit, Nokia 6 komt later
Bron:AndroidWorld / Providers

(13-06-2017 11:33)


Er is eindelijk een datum bekend over de beschikbaarheid van de 3 nieuwe Nokia-toestellen. Eind juni worden de Nokia 3 en 5 uitgeleverd. Een maand later volgt de Nokia 6.
Sommige Vodafone-klanten hebben geen mobiel internet na werkzaamheden
Bron:Tweakers / Providers

(12-06-2017 09:34)


Sommige Nederlandse Vodafone-klanten hebben last van een storing waardoor ze geen mobiel internet hebben. Het is nog onbekend om hoeveel klanten het precies gaat. De storing is het gevolg van werkzaamheden aan het netwerk. De telefoon herstarten moet in veel gevallen helpen.
THUMB
Nieuwe IoT-netwerk van Vodafone live in negen Nederlandse steden
Bron:TechZine / Providers

(07-06-2017 14:14)


In navolging van T-Mobile en KPN heeft ook Vodafone een Internet of Things (IoT) netwerk uitgerold in Nederland. In tegenstelling tot haar concurrenten heeft dit nieuwe netwerk van Vodafone nog geen landelijke dekking. Er is gekozen voor 20 plaatsen verdeeld over negen steden in Nederland, met ieder een innovatief karakter.
THUMB
Tele2 verhoogt prijzen vaste internetabonnementen
Bron:TechZine / Providers

(01-06-2017 12:14)


Tele2 heeft bekendgemaakt dat de prijzen voor vaste internetabonnementen gaan stijgen. Daarmee ontstaat er een verschil in prijs tussen nieuwe en bestaande klanten. Nieuwe klanten gaan voor Internet Extra 30 euro betalen, terwijl bestaande klanten de prijs zien stijgen van 28 euro naar 29 euro per maand.
THUMB
Tele2 staat tetheren nu ook officieel toe in nieuwe voorwaarden
Bron:AndroidWorld / Providers

(31-05-2017 13:21)


Tetheren was volgens de voorwaarden van Tele2 verboden. Dit onderdeel zal in de nieuwe voorwaarden geschrapt worden en het delen van internet is dan ook officieel toegestaan.
Tele2 wijzigt abonnementsvoorwaarden zodat tethering niet meer verboden is
Bron:Tweakers / Providers

(31-05-2017 07:43)


De Nederlandse provider Tele2 gaat de voorwaarden voor zijn mobiele abonnementen aanpassen om duidelijk te maken dat tethering niet verboden is. Dinsdag hebben diverse juristen gezegd dat het bestaande verbod op tethering in de voorwaarden in strijd is met de wet.
KPN-klanten kunnen zich niet meer registreren bij inchecken in ov met smartphone
Bron:Tweakers / Providers

(30-05-2017 17:48)


Klanten van KPN, Telfort, Simyo en Yes Telecom kunnen zich niet langer aanmelden om met een smartphone in- en uit te checken in het Nederlandse openbaar vervoer. Bij teveel mensen ging het mis met de aanmeldprocedure, aldus de vervoerders.
THUMB
KPN ontwikkelt slim fietsslot dat smartphone vergrendelt
Bron:nu.nl / Providers

(21-06-2017 08:45)


Telecomprovider KPN werkt samen met Veilig Verkeer Nederland (VVN) aan een slim fietsslot dat in contact staat met een smartphone. Als de fiets van het slot is, wordt netwerkverbinding van de telefoon verbroken.
Vodafone-dochterbedrijf HollandsNieuwe schrapt meerkosten voor 4g
Bron:Tweakers / Providers

(15-06-2017 11:57)


Vodafone-dochter HollandsNieuwe heeft de meerkosten voor het gebruik van 4g geschrapt. De virtuele provider rekende tot voor kort een euro voor het gebruik van het snelste mobiele netwerk. Bovendien heeft het bedrijf de bundels gewijzigd.
THUMB
KPN exclusieve launchpartner nieuwe Nokia-telefoons
Bron:TechZine / Providers

(13-06-2017 18:00)


KPN is de officiƫle launchpartner van Nokia. Het bedrijf, en dochteronderneming Telfort, is de enige Nederlandse provider die de Nokia-toestellen mag verkopen in combinatie met een mobiel abonnement. KPN denkt in combinatie met de relatief lage prijs van de toestellen veel mensen aan te spreken.
KPN schrapt 300 banen bij klantenservice
Bron:Tweakers / Providers

(12-06-2017 13:14)


KPN sluit per 1 januari zijn klantenserviceafdeling in Eindhoven. Met de sluiting zijn 300 banen gemoeid. De reden voor de sluiting is volgens het bedrijf dat de klantenservice veel minder te doen zou hebben.
Bug in MyVodafone liet klanten telkens databundel verdubbelen
Bron:Tweakers / Providers

(08-06-2017 11:34)


Provider Vodafone heeft een bug gefikst in zijn systeem, waardoor klanten telkens een dubbele databundel konden krijgen. De bug zat in MyVodafone, in combinatie met de Beperkt Internet-blox die het doorgaan met internetten op lagere snelheid mogelijk maakt.
Tele2 negeert verzoek Consumentenbond en blijft huisadres meewegen bij nieuw abo
Bron:Tweakers / Providers

(01-06-2017 12:51)


Tele2 blijft de locatie van het huisadres meewegen in de kredietbeoordeling van een nieuwe abonnee. Dat zegt de provider tegen Tweakers. De Consumentenbond vindt dat die praktijk niet in de haak is en riep de provider op om ermee te stoppen.
Tele2 verhoogt prijzen internetabonnementen voor bestaande klanten
Bron:Tweakers / Providers

(31-05-2017 16:06)


Tele2 voert een prijsverhoging door van zijn internetabonnementen voor bestaande klanten. Het duurste abonnement, Internet Extra, gaat van 28 naar 29 euro per maand. Het een na duurste abonnement, Internet Basis, wordt 2 euro duurder en wordt 27 euro per maand.
THUMB
OV inchecken met smartphone zorgt voor veel problemen bij KPN-klanten
Bron:AndroidWorld / Providers

(31-05-2017 10:21)


Het inchecken met de smartphone werd recent geĆÆntroduceerd, maar er lijken nogal wat kinderziektes in het systeem te zitten. KPN-klanten kunnen niet meer registreren.
THUMB
Tele2 schendt netneutraliteit met algemene voorwaarden
Bron:TechZine / Providers

(30-05-2017 18:41)


De Nederlandse netneutraliteit is enorm streng en staat niet toe dat providers het internetverkeer afknijpen of blokkeren. Al het internetverkeer moet vrij toegankelijk zijn vanaf elk apparaat. In de voorwaarden van Tele2 is echter opgenomen dat tethering met een mobiel apparaat niet is toegestaan.
Juristen: Tele2 mag tethering niet verbieden
Bron:Tweakers / Providers

(30-05-2017 17:39)


De Nederlandse provider Tele2 mag tethering niet verbieden in de voorwaarden voor zijn abonnementen. Dat zeggen diverse juristen. ACM spreekt zich nog niet uit over de zaak en onderzoekt de voorwaarden van providers. Tele2 vindt het een storm in een glas water.
Donderdag 22 Juni
4Mobiel maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?     [lees meer]     [akkoord]