Adobe Lightroom verwijdert foto’s per ongeluk definitief na update

Algemeen
Bron: iPhoned ()

De fotobewerkingsapp Adobe Lightroom voor iPhones en iPads verwijdert per ongeluk foto’s en instellingen voor het bewerken na een update naar versie 5.4.0, bevestigt Adobe.

Lees Volledig Artikel